Hur man byter bakre högtalarna i en Camry Solara

Byta din befintliga bilens högtalare är en av de mest kostnadseffektiva sätten att förbättra ljudprestanda bilens stereosystem. Och trots att du kanske måste ta isär vissa interna karossdelar, det är ganska lätt att göra. Eftermarknad högtalare ger förbättrat frekvenssvar för bättre toppar och dalar, och är ofta mer effektiva, så att du får starkare ljud. Förvara dessa punkter i åtanke när du sätter tillbaka högtalarna i din Camry Solara - det är värt mödan! Saker du behöver
Panel Tool Review stjärnskruvmejsel
Drill Marker hotell med 1/8-tums bit
högtalare adapterkontakter
Nya högtalare
Visa fler instruktioner
1

Fäll ner baksätet i din Camry Solara.
2

Kräng av bilbälte ankare täcker på pelarna bakom baksätet platser. Du kan bända upp täcker med en panel verktyg eller spackel.
3

Sätt din panel verktyget bakom paneler på pelarna och bända bort dem.
4

Ta din panel verktyg och kräng av de paneler som sitter på baksidan av de två du bara bort.
5

Fatta kanterna på de bakre sidopanelerna vid sömmen där panelerna möta trim under fönstret. Dra ordentligt för att poppa denna stora trim panel löst.
6

Ta bort de fyra skruvarna från framsidan av det bakre däcket. Lyft bort däcket panelen, koppla ledningsnätet på vänster sida av däcket.
7

Lyft gummimattor runt högtalarna för att exponera skruvarna som håller högtalarna på plats. Dra ut högtalarna, koppla bort ledningar pluggar och ta bort.
8

Sätt dina nya högtalare på plats och markera talarnas monteringshålen. Ta högtalarna ut och borra hål på varje markerad plats med en åttondel-tums borr och borrmaskin.
9

Plug dina högtalarkabelanslutningar adaptrar till de nya högtalarna, anslut sedan fordonets ledningar till högtalarna genom att ansluta ledningarna ansluts till adaptrarna. Placera högtalarna på plats och skruva fast dem på plats med skruvarna som medföljer högtalarna.
10

ihop inredningen genom att vända Isärtagningsföljd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80922.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.