Hur man tar bort en 1997 Accord CD-spelare

CD-spelaren som kom standard på en 1997 Honda Accord Special Edition var inte spjutspetsteknik redan 1997, och det är nästan en antik jämfört med dagens bilstereo. Lyckligtvis kan du ta bort spelaren lager CD och ersätta den med en eftermarknad modellen med navigation eller en iPod-anslutning. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
kryssmejsel
1/4-tums Ratchet, utbyggnad och uttag
Visa fler instruktioner
1

Open upp locket på mittkonsolen och ta bort och innehåll som är inuti. Ta det fyrkantiga locket på basen av konsolen med hjälp av skruvmejsel. Ta bort de två skruvarna nedanför torget panelen med hjälp av Phillips-skruvmejsel.
2

Öppna mugghållaren. Håll locket till mugghållaren och lyft upp mot innertaket med hjälp av händerna. Ta bort Phillips-skruvarna under mugghållaren med Phillips-skruvmejsel. Dra den bakre halvan av mittkonsolen tillbaka mot ryggstödet. Addera 3

Skruva loss de två Phillips-skruvar är anslutna till den svarta radion bezel, som tidigare dolts av den bakre delen av centrum trösta. Dra askkoppen ur bilen, ta sedan bort Phillips-skruv bakom askkoppen med Phillips-skruvmejsel.
4

Lyft svarta ramen runt radion upp från konsolen vid basen nära huset och ta bort den från bilen. Skruva av CD-spelaren från instrumentbrädan, ta bort skruvarna under fickan under radion med Phillips-skruvmejsel. Dra radion och ficka ur instrumentbrädan. Ta bort skruvarna som förbinder fickan till stereon med hjälp av Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81438.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.