Hur Wire en stereo för 1998 Chevy Blazer

Den 1998 Chevy Blazer kom standard med en AM /FM-single-disc CD-spelare. Sedan 1998 har den Blazer, liksom andra fordon i Chevy raden av bilar, lastbilar och stadsjeepar, hade möjlighet att andra stereoanläggningar. Eftermarknad stereoapparater har också avancerat till att omfatta flera skivspelare, satellitmottagare radio, MP3-kapabla enheter och navigationssystem. Byta en fabrik stereo med en eftermarknad enhet kan göras med lite tidigare bil ljudupplevelse. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
Kabelstam adapter
GM Radioinstallationssats (inklusive skal adapter)
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriets minuspol med en 10 mm nyckel.
2

Bänd instrumentpanelen bort från instrumentbrädan med kåpa borttagningsverktyget. Börja ovanför luftkonditioneringsapparater vent till vänster om rattstången och arbeta verktyget runt omkretsen av instrumentbrädan tills den är fri från instrumentbrädan.
3

Skjut lådan strålkastare switch nere till vänster i instrumentpanelen genom att baksidan av instrumentpanelen.
4

Koppla de orangefärgade flikarna som låser den elektriska ledningar till instrumentpanelen. Koppla loss ledaren från baksidan av instrumentpanelen. Ställ åt sidan instrumentpanelen.
5

Dra ned de två spakarna på vardera sidan av fabriken radion dra radion från instrumentpanelen.
6

Koppla ledningarna till baksidan av fabriken stereo. Antennen, strömförsörjningen och trådarna högtalare kan dras från stereon för hand..
7

Placera frontpanelen adaptern (från General Motors Radioinstallationssats) på eftermarknaden stereo

8

Anslut adaptern kablaget till stereon ledningar från fordonet. Anslut adaptern ledningsnätet leder till eftermarknaden stereo. Skjut in den nya stereon i stereo montering dockan och returnera de två spakarna på vardera sidan av bryggan till upprätt läge.
9

Rikta den viktigaste instrumentbrädan på instrumentbrädan av Blazer. Anslut elektriska ledningar på baksidan av panelen och sätt tillbaka de orangefärgade flikarna för att låsa ledningar på plats.
10

Byt rutan strålkastare strömbrytaren på det nedre vänstra instrumentpanelen och knäpp fast den på plats från baksidan av panelen.
11

Tryck på huvudströmbrytaren instrumentbrädan runt omkretsen för att snäppa fast den på instrumentbrädan.
12

Placera den negativa batterikabeln klämma runt den negativa batteripolen leda och dra åt klämman med 10 mm nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81279.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.