Hur man gör Subwoofers Hit Harder

Många ljud entusiaster längtar efter en stereo som kan drabbas hårt . Slå hårt hänvisar till ljudet av en subwoofer . Ett slagkraftigt subwoofer blir skarpa , kraftfull och högljudd . Ljudet av ett slagkraftigt subwoofer är inte bara hört , men också kände . För att uppnå detta mål , det finns flera justeringar som kan göras till en stereoanläggning . Även om dessa förändringar kan vara dyr ibland , de kan ha en mycket positiv effekt på resultatet för en subwoofer . Saker du behöver
Subwoofer
Förstärkare
BANDPASSLÅDA
Visa fler instruktioner
1

Välj rätt förstärkare för subwoofern . Varje typ av subwoofer kräver en viss effekt av en förstärkare . Matchande upp effektbehovet för subwoofern till utgången på en förstärkare kan göra subwoofern drabbas hårdare .
2

Installera subwoofern i ett bandpass låda . En bandpass låda är en typ av subwoofer box som , när den används med vissa subwoofers kan maximera ljudet . Rådfråga tillverkarens bruksanvisning för subwoofern för att avgöra om en bandpass låda är ett lämpligt alternativ .
3

Justera inställningarna på förstärkaren och stereoanläggning för att rymma subwoofern . Även om varje förstärkare och stereoanläggning är olika , de innehåller oftast funktioner för att finjustera ljudinställningarna . Justera dessa inställningar till lämpliga nivåer kan låta subwoofern att slå hårdare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81547.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.