Hur du ansluter en Pioneer AVIC U310BT

Pioneers U310BT kombinerar funktionerna hos en modern receiver med avancerade navigeringsfunktioner till en fristående GPS-enhet. Detta gör att du kan kombinera två olika enheter i en utrymmessnål in-dash enhet. Installationen innebär att ansluta den rätta kraften, ljud och satellit linjer till enheten. Enheten kommer att sitta i bilens dubbel DIN-uttag, så att alla kablar ska dras på baksidan av denna socket. Saker du behöver
Kabelskalare
Lödkolv
Löd
Krympslang
slang
Visa fler instruktioner
1

Lossa minuskabeln från din bilens batteri för att förhindra kortslutning.
2

Löd den vita kabeln från ledningsnätet till den positiva högtalarutgång för den främre vänstra högtalaren. Den vita och svarta kabeln skall lödas till den negativa terminalen för den främre vänstra högtalaren. Löd de grå och grå /svarta kablar till den främre högra högtalaren positiva och negativa terminaler, respektive. Löd grön och grön /svarta kablar till bakre vänster högtalare positiva och negativa ledare, respektive. Löd violett och lila /svarta kablar till bakre högra högtalarens positiva och negativa ledare, respektive. Om ditt fordon använder en 70 W subwoofer, anslut den med violett och violett /svart ledning. Anslut ingenting med de gröna och grön /svarta ledningar. Isolera alla anslutningar med krympslang. Addera 3

Löd den gula ledningen från kabelhärvan till en terminal som kontinuerligt får ström oavsett om fordonet är på eller av. Löd den röda tråden i en kontakt som styrs av tändningen. Löd den orange och vita kabeln till terminalen som kontrollerar fordonets belysning. Anslut den svarta kabeln till fordonets marken. Anslut den blå och vita parade trådarna till styrklämman av fordonets drivna förstärkare eller automatisk antenn. Anslut den ljusgröna kabeln till nätaggregatet sidan av handbromsbrytaren. Isolera alla anslutningar med krympslang.
4

Installera GPS-antennen där den kan ha bra mottagning med minimal störning. Instrumentpanelen och hatthyllan är idealiska. Montera antennen på den medföljande metall ombord om du installerar antennen i fordonet. Dra kabeln till baksidan av bilens dubbel-DIN-uttag.
5

Installera mikrofonen där den kommer att kunna plocka upp förarens röst. Solskyddet och instrumentbrädan är bra lägen. Montera mikrofonen med den medföljande klämman och dra kabeln till baksidan av bilens dubbel-DIN-uttag.
6

Förbered U310BT för montering med montering hårdvara lämplig för din bil. Placera enheten framför den dubbla-DIN-plats.
7

Anslut den gröna kontakten från GPS-antennen i det gröna uttaget på höger sida av den bakre ytan av enheten. Anslut mikrofonkabeln i den lilla uttaget till höger om den blå kontakten port. Anslut en XM-radio, HD-radio tuner eller Sirius radio till den blå kontakten med IP-BUS-kabel som medföljde tuner. Om du har flera mottagare kan du kedja ihop dem med hjälp av IP-BUS-kabeln genom att ansluta den utgående linjen av en till ingången på en annan. Anslut bilens antennkabeln i antennuttaget i det nedre vänstra hörnet på enheten. Anslut USB-förlängningskabel till USB-porten längst ned i mitten på baksidan av enheten. Anslut en stereo mini-kontakt-kabel till AUX jack-port om du avser att direkt ansluta den extra enheten. Denna port är den högre av de två hamnar i det nedre högra hörnet på baksidan. Anslut en trådbunden fjärrkontroll till den lägsta av dessa två portar. Anslut ledningsmattan till kabelnätskontakten.
8

Montera enheten på instrumentbrädan. Återanslut bilens batteri. Förvandla din bil på och testa enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82027.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.