Hur att kringgå en Factory Amp på en 1997 Sebring

Den Sebring, först lanserades 1995 och tillverkas av Chrysler är en prisvärd medelstora bil erbjuds både som sedan och cabriolet. Sedan starten har Sebring har tillverkats med en mängd olika trim paket som innehöll olika stereo uppgraderingar, varav de flesta ingår fabriksinstallerade förstärkare. Anledningar till att kringgå den fabriksinstallerade förstärkare vid uppgradering stereon med eftermarknaden delar är många och inkluderar bättre ljudkvalitet, mindre distorsion och högre volym. Förbi fabriksinstallerad förstärkare kan åstadkommas genom att antingen skarva kablar eller använda en sele bygel ledningar. Saker du behöver
skiftnyckeln
Jumper kabelnät
Klein Tool Review Elektrisk
tejp
Visa fler instruktioner
Bypass Använda en kabelsats
1

Öppna 1997 Sebring motorrum. Leta rätt på batteriet. Koppla bort den negativa (-) batterikabeln med en skruvnyckel
2

Lokalisera fabriksmonterade förstärkare under passagerarsätet.. Koppla både plastdon ansluten till förstärkaren. Ledningarna i de pluggar är trådarna från stereon och kablarna till högtalarna.
3

Sätt en plastplugg i plasten kontakten i ena änden av en bygel kabelnät. Sätt i den andra kontakten i den andra änden av ledningsnätet.
4

Anslut den negativa batterikabeln. Fabriken Förstärkaren är nu förbi.
Bypass genom splitsning
5

Öppna Sebring motorrum. Leta rätt på batteriet. Koppla bort den negativa (-) batterikabeln med en skruvnyckel
6

Lokalisera fabriksinstallerade förstärkare under passagerarsätet.. Koppla både plastdon ansluten till förstärkaren. Använd tråd en Klein verktyg för att ta bort trådarna från båda plastpluggar.
7

bort ¼-tums avsnitt av skyddande plasthölje på slutet av varje tråd. Anslut varje kabel till samma färgade motsvarande tråd genom att vrida blanktrådsändar tillsammans och inslagning i eltejp.
8

Anslut den negativa batterikabeln. Fabriken Förstärkaren är nu förbi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82647.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.