Hur man installerar en stereo i en VW Passat

VW Passat har många uppgraderingsbara funktioner och en av de mest populära är fabriken stereo. Uppgradering av ljudsystem i din VW Passat är en av de lättare bilprojekt. Byta ut fabriken stereo för en ny huvudenhet ger dig bättre ljud och nyare funktioner. Byta ut stereon i en VW Passat kräver en speciell VW nyckel och ca 30 minuter. Saker du behöver
VW radio borttagningsverktyg
VW Radiomonteringssats
Kabelstam adapter
VW antenn adapter
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla den positiva batterikabeln.
2

Avlägsna trimringen runt stereon genom att bända på ett hörn tills klämmorna koppla. Skjut VW verktyg radio borttagning i spåren, en på varje sida av radion. Skjut verktygen mot varandra tills du hör ett klick.
3

Dra huvudenheten från VW Passat streck och lossa kablarna från baksidan av radion. Skjut in den nya stereon i VW Radiomonteringssats, vilket är en tunn metall täcka och säkra den enligt tillverkarens anvisningar. De flesta adaptrar har skruvar som håller stereon på plats men vissa har clips, som ingriper automatiskt.
4

Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga sele och skjut VW antenn adaptern på den ursprungliga tråden. Anslut adaptern kabelnät och antenn på baksidan av den nya stereon och skjut hela enheten i instrumentbrädan tills den klickar på plats.
5

återansluta den positiva batterikabeln och sätta på radion. Testa funktioner huvudenheten och högtalarna bil för att garantera att de fungerar som de ska. Byt trimringen runt radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80492.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.