Hur man installerar en bilstereo i en 1996 Mitsubishi Eclipse

1996 års Mitsubishi Eclipse var den andra generationens Eclipse producerad av japanska biltillverkaren, Mitsubishi. Det kallades "2G" internt av företaget och markerade en design switch som bland annat placerade föraren reglage och instrument på ett mer "cockpit-liknande" vinkel. Den stereo däck flyttades närmare föraren och vinklas för att göra användningen mer bekväm. Byta fabriken stereo förblev en relativt enkel uppgift att ta bort kåpa, anpassning eftermarknaden stereo, och ersätta paneler. Medan vissa kommer att välja att ha radion ersättas av en professionell, kan en väl instruerade bilstereo nybörjare utföra installationen. Saker du behöver
Wrench, 10mm (eller tång) katalog Kabelstam adapter
Skal adapter
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1 < p> Lyft huven på Eclipse. Lossa klämman på jordkabeln (ansluta den negativa batteripolen med fordonets ram) med en 10mm skiftnyckel eller tång. Ta bort kabeln från terminalen.
2

Anslut tomgång stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Adaptern har förkortningar eller färgkoda (antingen på adaptern leder eller i den medföljande manualen) för att visa var de korrekta anslutningar ska göras.
3

Skjut fronten adaptern i den tomma stereo montering dockan och skruva i de fyra skruvarna (som tidigare säkrat fabriksmonterade däck) med en Phillips-skruvmejsel.
4

Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av eftermarknaden stereo. Anslut antennkabeln från stereo docka in den nya radion.
5

Skjut ny stereo i öppningen från fronten adaptern. Skjut in radion i dockan tills ansiktet av stereon är i nivå med trim av adaptern.
6

Placera streck trim som omger stereon montering på plats runt stereon. Tryck fast på omkretsen av trim panel att engagera klämmorna som håller fast panelen på instrumentbrädan.
7

Placera jordkabel klämman på den negativa batterikabeln. Dra åt klämman på ledningen inlägget med skiftnyckel eller en uppsättning av tång. Stäng huven på Eclipse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81246.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.