Hur man uppgraderar Bilhögtalare

Lager bilstereo är ofta mycket bra, speciellt i nyare bilar. Emellertid kan bilradion ökas. En av de mest dramatiska förbättringar i bilstereon prestanda kan göras genom att uppgradera bilens högtalare. Det finns flera alternativ som snabbt kan utnyttjas och det bästa sättet att börja är att provspela flera märken där de är på displayen. Då ska du uppgradera högtalare i par för att säkerställa samma ljudprestanda från båda sidor av fordonet. Saker du behöver
Replacement högtalare
Skruvmejsel
Borrmaskin
Sound absorptionsmaterial (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Kräng av högtalargallret. Om grillen skruvas på, använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna. Ibland hela dörrpanelen måste tas bort först.
2

Ta bort skruvarna som håller fast den gamla högtalare med en stjärnskruvmejsel. Dra ledningsnätet
3

från gamla högtalare (s), eller de positiva och negativa anslutningar tråd som är knutna till ryggen på högtalarna. Ta bort de gamla högtalarna.
4

Välj de nya högtalarna. Lyssna på flera talare i bilstereon avdelningen för stora elektronikaffärer. Ta den gamla högtalare till bättre avgöra rätt högtalarnas storlek för din bil.
5

Applicera tryck-på ljudabsorption material till dörrkarmen innan du installerar de nya högtalarna. Akustiskt dämpning dörrkarmen gör dörrkarmen mer som en högtalare, och därigenom förbättra systemets prestanda.
6

Anslut trådarna eller kablaget till den nya högtalaren, och skruva på nya högtalare (s) till dörrkarmen. Sätt tillbaka högtalargallret eller andra dörrbeslag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82025.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.