Hur Wire Tre Subwoofers

När du har tre subwoofers som du vill ansluta till en förstärkare, såsom en för en bilstereo system, måste du bestämma vilken typ av konfiguration som ska användas. Tre subwoofers kan vara trådbundet eller anslutas till en förstärkare som bara har en kanal, eller de kan vara ansluten till en fyra-kanals förstärkare. Du behöver först bestämma vilken typ av förstärkare att använda för att koppla av subwoofers. Saker du behöver
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
One-kanal Amp
1

Connect högtalarkabeln till de positiva och negativa terminaler på förstärkaren. Anslut den andra änden av högtalarkabeln till de positiva och negativa polerna på första subwoofern.
2

Anslut den andra högtalarkabeln till de positiva och negativa polerna på första subwoofern. Kör högtalarkabeln till den andra subwoofern. Anslut ledningen till den positiva och negativa terminaler.
3

Anslut tredje högtalarkabeln till de positiva och negativa polerna på den andra subwoofern. Kör högtalarkabeln till den tredje subwoofern. Anslut ledningen till den positiva och negativa terminaler.
Fyrkanalsfunktion Amp
4

Connect högtalarkabeln till de positiva och negativa polerna på den första kanalen på förstärkaren. Anslut den andra änden av högtalarkabeln till de positiva och negativa polerna på subwoofern.
5

Anslut den andra högtalarkabeln till de positiva och negativa polerna på den andra kanalen på förstärkaren. Anslut den andra änden av kabeln till den positiva och negativa polen på subwoofern.
6

Anslut den tredje högtalarkabeln till de positiva och negativa polerna på tredje eller fjärde kanalen på förstärkaren. Anslut den andra änden av kabeln till den positiva och negativa polen på subwoofern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81204.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.