Hur man installerar en radio Into en 2003 Jeep Wrangler

Installera en radio i din Jeep Wrangler kan betyda antingen att du installerar om aktie eller installera en ny eftermarknad version. Det finns ett antal faktorer som kan påverka denna procedur. Detta kan inkludera exakta året för fordonet och märket på radio enhet. Radion i fråga kan också ha säkerhetsåtgärder som du måste aktivera gång installerat så det kommer att fungera. Se till att din radio är utformad för att rymma din modell och dubbelkolla sina egna monteringsanvisning. Instruktioner
1

Anslut antennkabeln, jordkabel och de elektriska kontakterna för högtalarna på radio vid sin bakre ände. Detta kan kräva en adapter beroende på vilken typ av radio och året av Jeep.
2

in radion i sitt fäste vid behov och skjut den på plats på instrumentbrädan. Addera 3

Anslut kåpmittdel bezel över radion med hjälp av de fyra clipsen vid den nedre änden av ramen och de två skruvarna på toppen med din skruvmejsel.
4

Fäst instrumentbrädans tunna övre beklädnaden med sina fem clips, denna panel kommer att täcka mitt bezel skruvar
5

Anslut bilens strömförsörjning ska återansluta batteriets minuskabel.. Om batteriet var helt bortkopplad, koppla pluskabeln först och sedan den negativa.
6

Öppna Jeep proppskåp om du just har installerat en "Req" eller "Ret" typ radio och dra upp det J13 säkringen i dess försteg positionen.
7

Vänta några sekunder och tryck sedan tillbaka säkringen nedåt tills den sitter ordentligt. Detta växlar radion ur är "transportsättet," gör det möjligt att fungera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82539.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.