Hur man tar bort en Fabriksinstallerat 2002 Ford Focus Radio

Om du behöver reparera eller byta ut radion i 2002 Ford Focus, ta bort fabriksmonterad radio är inte en enkel sak att poppa ut. Ford tar några steg för att förhindra stereo stöld. Du behöver en speciell uppsättning verktyg för att ta bort en Ford radio, som används med uppsättningen hål på enhetens höger och vänster sida. Dessa kan hittas på någon affär med auto elektronik delar, men en ljud specialitet butik är det bästa stället att gå. Dessutom har en fabrik Ford radio en speciell keycode stöldskydd som aktiveras vid avlägsnande. Du kommer inte att kunna arbeta igen utan säkerhetskoden. Saker du behöver Begagnad Ford radio borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort kabeln från Ford Focus negativa batteripolen.

2

Infoga U-formade borttagning verktyg i hålen som finns i varje sida av radio /stereoanläggning. Detta frigör enhetens fästklamrarna. Om du får speciella verktyg från en ljud-specialist, kan de snäpper klippen, och du kan sedan dra ut enheten.
3

Dra U-formade verktyg utåt försiktigt för att ta bort enheten från konsolen. Dra ut så rakt som möjligt. Om du shimmy enheten och försök att dra ut den i en vinkel, kan det fastna.
4

Koppla ur alla anslutningar till radion från baksidan. Detta inkluderar strömförsörjning, marken, antennen och ledningarna högtalare. Det kan också vara en plast fäste för att ta bort den ur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80526.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.