Så att lyssna på din iPod via Radio

Apples iPod och MP3-spelare från Apple eller dess konkurrenter tillåta användare att bära hela sitt musikbibliotek i handflatorna av sina händer, förneka behovet att blanda genom cd-pärmar på resande fot. När det gäller ljudkvalitet, är det bästa sättet att ansluta din iPod till din bilstereo för att koppla in den via en extra anslutning. Dessa anslutningar kommer inte standard i alla bilar, och ersätter bilens huvudenhet kan visa sig kostsamt. En alternativ metod är att lyssna på din iPod via bilens FM-radio. Saker du behöver
FM-sändare
Visa fler instruktioner
1

Köp en FM-sändare enhet från din lokala elektronikaffär. Enheten behöver inte vara proprietär till din iPod, eftersom den ansluts till 3,5 mm RCA-uttaget på enhetens ovansida. Alla FM-sändare gjord för MP3-spelare kommer att räcka för denna applikation.
2

Anslut den stora änden av FM-sändaren till bilens cigarettändare eller eluttag.
3

Anslut den lilla änden av FM-sändaren i RCA 3,5 mm uttag ligger på toppen av din iPod, direkt ovanför skärmen.
4

Ställ sändaren och din bilstereo huvudenhet till samma radiofrekvens. Kontrollera att radiofrekvens är en som inte används av en lokal radiostation.
5

Sänk volymen på din iPod halvvägs upp och volymen på din bilstereo till en lägre nivå. Detta möjliggör reglerbarhet och hjälper till att förhindra distorsion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80501.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.