Hur man installerar en stereo i en 2006 Nissan Frontier

Den 2006 Nissan Frontier lager stereon inkluderar standard AM /FM-radio med inbyggd CD-spelare eller CD-växlare. Frontier ägare som väljer att byta ut sin fabrik stereo kan välja från en mängd olika eftermarknaden alternativ. Hitta däcket bilstereo som passar in i din budget samtidigt som den erbjuder funktioner för att matcha dina behov bilstereo. Har enheten installeras professionellt eller göra det själv för att spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft Frontier huva och ta bort den negativa klämman batterikabeln från batteriets minuspol med skiftnyckel. Ställ in kabeln åt sidan och flytta till insidan av Nissan.
2

Bänd trim panelen som omger växelspaken från mittkonsolen med kåpa borttagningsverktyget. Lyft panelen och ställ den åt sidan.
3

Ta bort de två skruvarna längst ner på stereon montering med Phillips-skruvmejsel. Ta bort de två skruvarna på toppen av panelen som omger stereon montering. Ta tag i panelen och dra bort det från instrumentbrädan. Ställ panelen åt sidan.
4

Ta bort de två skruvarna på sidorna av Frontier s stereo konsol med en Phillips-skruvmejsel. Skjut däcket stock stereo från instrumentbrädan och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten.
5

Skjut Nissan fronten adaptern till stereon dockan och dra stereo ledningar och antennkablarna från baksidan av dockan till framsidan av Nissans instrumentbräda. Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder.
6

Anslut adaptern ledningsnätet till uttagen på baksidan av den nya radion. För in antennkabeln leder till antenningången på baksidan av stereon. Skjut eftermarknaden däck i fronten adaptern tills den låses på plats på båda sidor.
7

Placera kåpa tillbaka runt stereon montering. Sätt tillbaka de två skruvarna på den övre och nedre kanten av panelen för att säkra den tillbaka på instrumentbrädan. Placera instrumentpanelen trim tillbaka panelen runt växelspaken. Tryck ordentligt runt panelen att knäppa den på plats. Flytta till Frontier batteri.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen. Dra kabelns klämma till terminalen med skiftnyckel och stäng Nissans huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82083.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.