Hur man installerar en Amp och Sub i en Stock 2003 Chevy TrailBlazer

Installera en förstärkare och subwoofer i din 2003 Chevy TrailBlazer är ett av de bästa sätten att förbättra ljudkvaliteten på stereon. För att korrekt installera förstärkare och subwoofer, behöver du rätt verktyg och steg. Du kan köpa allt du behöver för att ansluta och installera förstärkare och sub på din lokala bilstereo butik. Du kan göra jobbet hemma men vara beredd att spendera cirka två timmar på det. Saker du behöver
Skruvmejsel
Avbitare
Högtalarkabel
Wire strippor
10-gauge strömkabeln
Amp batterisäkring
Visa fler instruktioner

1

Ta bort skruvarna som håller fast instrumentbrädan till ramen av TrailBlazer med en skruvmejsel. Skruvarna kommer att vara på passagerarsidan av instrumentbrädan där den möter dörrarna och inuti handskfacket. När skruvarna har tagits bort, dra streck från ramen på passagerarsidan för att exponera den bakre delen av stereon.
2

Öppna den bakre luckan på TrailBlazer och placera förstärkare och sub i bagageluckan. Skär en bit av högtalarkabeln som är tillräckligt lång för att köra från förstärkaren till subwoofern. Strip båda ändarna av tråden 1/4 av en tum från spetsarna med kabelskalaren. Sätt i ena änden av kabeln i anslutningarna på baksidan av sub och sätt den andra änden av kabeln till motsvarande anslutningar på förstärkare: den positiva (+) med den positiva och den negativa (-) med den negativa. Dra åt anslutningarna på förstärkaren med skruvmejseln. Addera 3

Klipp en bit högtalarkabel tillräckligt länge för att köra från förstärkaren till den bakre delen av stereo mottagare med avbitare. Skär ett snitt av 10-gauge tråd löpa från förstärkaren genom eld väggen och batteriet. Använd kabelskalaren att frånta ändarna av trådarna 1/4 av en tum från soptipparna.
4

in högtalarkabeln i anslutningen på förstärkaren märkt "Lead" eller "Remote Bly "och dra åt anslutningen på förstärkaren med skruvmejseln. Sätt i ena änden av 10-gauge tråd i anslutningen på förstärkaren märkt "Power" och dra åt anslutningen med skruvmejseln.
5

Guide avlägsna bly och makt kablar till framsidan av stereo mottagare vid den nedre kanten av dörrkarmar. Tuck trådarna under plasten panelen längs vägen till framsidan av mottagaren. Anslut högtalarkabeln till anslutningen på baksidan av stereon märkt "Lead" eller "Remote bly." Dra åt anslutningen med skruvmejseln.
6

Byt instrumentpanelen, sedan mata in och dra åt skruvarna. Dra tillbaka golvmattan från ramen och ta bort gummiproppen från brandmur. Guide strömkabeln genom hålet i brandväggen. Öppna huven och dra strömkabeln till batteriet. Se till att kabeln inte kan röra några komponenter på eller runt motorn som är heta.
7

in änden av strömkabeln i anslutningen på säkringen och dra åt anslutningen med skruvmejseln. Placera säkringen på toppen av den positiva batteripolen anslutningen och dra åt skruven på sidan av säkringen att säkra säkringen till batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81764.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.