Anvisningar för en bil Amp Kit

Bilen amp Satsen innehåller ringen terminalen och nätkabeln för upprättande förstärkarens strömkälla. Signalen kabeln möjliggör överföring av stereo signalen genom förstärkaren och turn-on bly gör att du kan driva upp och ned förstärkaren via huvudenheten. Slutligen är jordningskabeln viktigt för säkerheten som förstärkaren måste jordas innan den används. Korrekt installation av varje amp satsens komponenter kommer att säkerställa en väl fungerande förstärkare bilstereo. Saker du behöver
Tänger
förstärkare kabelsats
Repair manual
Förstärkare
Visa fler instruktioner
1

Höj bilens huv att få tillgång till batteriet. Lossa skruvarna som håller varje batterikablarna till sina respektive batteripolerna med en tång. Lyft den negativa klämman batterikabeln (även kallad jordkabeln) från batteriets minuspol och placera den bredvid batteriet.
2

Lyft positiva klämman batterikabeln från batteriet och ställ det åt sidan en kort stund . Skjut ringen terminalen från amp satsen på den positiva batteripolen. Byt ut den positiva kabelklämman på den positiva polen, över ringen terminalen. Dra åt bulten på den positiva kabeln klämma med tång för att fästa kabel och ringkabelsko på plats.
3

Ta bort säkringen ur säkringen kortplatsen på sidan av ringen terminalen för hand . Håll säkringen redo för byte när du har anslutit förstärkaren.
4

Sätt i nätkabeln i ringen terminalen anslutningspunkt på slutet mittemot ringen terminalens klämma för batteripolen.

5

Lokalisera öppningen i bilens brandvägg som leder in i kabinen. Vägen kommer att ha ett sortiment av kablar matas igenom den och kan fungera som en inkörsport för strömkabeln nu ansluten till batteriet. Mata i nätkabeln i öppningen och in i bilens interiör. Flytta till fordonets insida.
6

Avlägsna bilens stereo. Följ stegen i reparations handbok för exakta instruktioner för att ta bort bilens huvudenhet. Håll alla skruvar eller videoklipp som du tar bort, eftersom de kommer att krävas för att byta ut stereon däck.
7

Koppla stereo ledningar kontakterna från uttagen på baksidan av bilens stereo däck. Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern. Se adapterns handbok eller följ etiketterna på ledningarna själva för riktiga platser kopplingspunkten. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till motsvarande uttag på baksidan av stereon.
8

Anslut signalkabeln och turn-on bly från förstärkaren kabelsats i lämplig adapter kablage leder. Adaptern har en färgkod för att illustrera var korrekta anslutningar ska göras.
9

Mata signal och strömpåslag på kablarna genom baksidan av bilens stereo docka. Hitta öppningen i dockan som leder till golvet på passagerarsidan av fordonet. Den reparationshandbok kommer att erbjuda vägledning.
10

tillbaka stereon i bilens stereo montering dockan. Följ instruktionerna reparationshandbok för att ersätta eventuella skruvar, bultar och paneler bindestreck för att ominstallera huvudenheten.
11

Förlägg signalkabeln och sätt på bly längs passagerarsidan av fordonet till placeringen av förstärkaren. Du kan välja att montera förstärkaren under ett säte eller i mer vanligt plats i bagageutrymmet eller bakre bagageutrymmet i bilen.
12

Dra strömkabeln från fordonets front (där det kommer ut från motorrummet) till förstärkarens läge. Anslut nätkabeln till ineffekt på förstärkaren. Anslut signalkabeln och sätt på bly-kabeln till motsvarande uttag på förstärkaren. Placeringen av ingångarna varierar av förstärkaren märke och modell. Om ingångarna inte är tydligt märkta, se förstärkaren manualen för korrekt placering av anslutningspunkterna.
13

Hitta en skruv eller bult nära förstärkaren att fungera som en grund. Varje bult direkt kopplad till fordonets ram,, inte mer än 20 inches från förstärkaren kan användas. Anslut förstärkaren till marken med amp satsens jordkabel. Återgå till batteriet.
14

Placera den negativa batterikabeln s klämma på den negativa batteripolen och dra åt skruven med tång. Skjut tillbaka säkringen i säkringshållaren kortplatsen på ringen terminalen och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82630.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.