Hur du anpassar ett sändebud

När det gäller att anpassa dig Chevy sändebud möjligheterna är nästan oändliga. En av de mest populära modifieringen att ni människor gör är att installera en eftermarknad stereo. Inte mycket erfarenhet behöver installera högtalare, förstärkare och koppla dem. Du kommer att behöva några verktyg och ungefär en timme att slutföra installationen och du kan göra detta i din uppfart eller garage. Dessutom kan du köpa allt du behöver vid varje bilstereo butik. Saker du behöver
Slutsteg Högtalare
Avbitare
Högtalarkabel
8 gauge strömkabeln
Audio kablar
Wire strippor
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera förstärkaren och högtalarna i bagageutrymmet. Klipp högtalarkabeln tillräckligt lång för att nå från förstärkaren till högtalarna och på baksidan av stereon. Också klippa strömkabeln tillräckligt lång för att nå från förstärkaren till batteriet. Skala ändarna av alla tråden 1/4 tum på varje ände.
2

in högtalarkabeln i de märkta anslutningarna på sidan av förstärkaren. Sätt i nätsladden i strömkontakten och den avlägsna ledaren i fjärrkontrollen bly-kontakten. Dra åt alla av kontakten med hjälp av skruvmejseln.
3

Anslut högtalarkabeln till motsvarande anslutningar på baksidan av högtalaren. Anslut ljudkablarna till förstärkaren. Bly makten tråd, ljud och fjärr ledningstråd längs passagerarsidan golvet och elden väggen. Ta bort skruvarna inuti handskfacket och på sidan av instrumentbrädan och dra passagerarsidan av instrumentbrädan ut.
4

Anslut ljudkabeln till motsvarande ingång på baksidan av stereon och insatsen fjärrkontrollen ledaren i kontakten. Dra tillbaka golvmattan och ta bort gummiproppen från brandmur. Skjut strömkabeln genom hålet.
5

Öppna huven och dra strömkabeln till batteriet lossa klämman på den positiva batterikabeln. Sätt i strömkabeln och dra åt klämman. Byt instrumentbrädan och slå på ljudsystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82240.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.