Lägga Subwoofers i en SUV

Lägga subwoofer till din SUV kommer att ge effekt och låga frekvensomfång som ger en komplett bilstereo ljudsystem. Du kan antingen installera en eldriven subwoofer eller subs och en förstärkare, vilket skulle driva subs. För en SUV, lägga till en förstärkare och subwoofer är det självklara valet på grund av tillgången på utrymme. Powered subwoofer är idealiska för mindre fordon, där utrymmet är begränsat. De arbetar också bättre när din budget eller expertis inte tillåter för förstärkare och sub installation. Du kan ha en tekniker på en eftermarknad återförsäljare utföra installationen, eller så kan du göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Amplifer
Högtalarkabel
Kabelstam adapter
Förstärkare kabelsats
Drill
gummigenomföringarna
Visa fler instruktioner
Lägga Sub- woofers till ett system med förstärkare
1

Placera sub-woofers i det bakre lastutrymmet av SUV. Kör två högtalarkablarna till subs från förstärkaren. Ledningarna ska kopplas till de negativa och positiva utgångar amp
2

Anslut högtalarkablarna till motsvarande ingångar på första sub-woofer. (Neg till neg,. Positiv till positiv) . Addera 3

Anslut högtalarkabeln från den negativa ingången av den första till den negativa ingången av den andra undergruppen. Anslut högtalarkabeln från den positiva ingången av den första till den positiva ingången av den andra sub-woofer.
Lägga en Powered Subwoofer i en SUV
4

Koppla bort den negativa batterikabeln från SUV batteri. Använd en kryssmejsel för att lossa den negativa batterikabeln s klämma. Ta bort klämman från den negativa batterikabeln.
5

Anslut klämman (ingår i förstärkaren kabelsats) till den positiva batterikabeln. Ringen terminalen kommer att ha en strömkabel ansluten till det som måste dirigeras till den drivna subwoofer,.
6

Borra hål i brandväggen för SUV. Placera en gummigenomföring i den nya öppningen för att skydda nätkabeln.
7

Kör strömkabeln från motorrummet till det inre Fordonets hytt.
8

Ta bort SUV stereo från instrumentbrädan i bilen. Särskilda förfaranden varierar mellan fordon. Läs fordonets handbok för exakta instruktioner.
9

Koppla ledningarna till baksidan av stereon. Dra viragrupper från stereon av plast ledningar bindemedel, inte de ledningar själva.
10

Anslut ledningarna från fordonet till ett kabelnät adapter.
11

Anslut turn-on bly och signalkabel (från förstärkaren kabelsats) till kabelnätet adaptern.
12

Route turn-on bly och signalkabel till det bakre lastutrymmet av SUV. Lyft mattan med ett trim verktygsstativ borttagning, och dra kablarna under mattan.
13

Kör nätkabeln (från batteriet) under mattan på motsatt sida av fordonet.

14

Anslut turn-on bly, signalkabel och strömkabel till den drivna subwoofer.
15

Anslut en jordkabel från sub till en bult i det bakre lastutrymmet. Tråden bör vara mindre än 18 inches från sub och ansluten till någon bult eller skruv som är ansluten direkt till ramen av fordonet. Du kan behöva lyfta ett område av mattan för att avslöja ett lämpligt alternativ.
16

tillbaka stereon i instrumentpanelen för SUV. Läs fordonets handbok för anvisningar.
17

Placera den negativa batterikabeln s klämma runt den negativa batterikabeln. Dra åt klämman med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80877.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.