Hur att designa din egen bil ljudsystem

Designa din egen bil audio lösning kan vara en fråga om att bedöma dina behov relaterade till din totala budget. I många fall, utforma ett system bilstereo innebär uppgradering av huvudenheten och högtalarna samt tillägg av en subwoofer av något slag. Genom prissättning ut dina alternativ och välja de bästa komponenterna dina pengar kan köpa, kan du utforma ett system bilstereo som dramatiskt kommer att öka ljudkvaliteten på musik som spelas i bilen. Saker du behöver
bilstereon Front enhet Mössor och /eller bakre högtalare
Subwoofer (er) från Amplifer (er)
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av huvudenhet du vill använda. Detta är hjärtat i bilens ljudsystem. Du kan välja mellan grundläggande modeller som spelar skivor och har radio tuners modeller som har inbyggda hårddiskar för musik och kan även spela upp video. Titta på din öppna ytor och bestämma vilken storlek du vill använda som kan hjälpa dig att begränsa dina val. Också överväga alla de funktioner du vill, inklusive satellitradio alternativ och inbyggda effekter såsom förseningar och reverb och alternativ utjämning.
2

tänka fronthögtalare placering. Du kan använda de platser där lager högtalarna är placerade av tillverkaren eller skapa egna högtalare skyltar på olika platser. Du måste också bestämma vilken storlek du ska använda och huruvida eller inte använda separata diskanthögtalare eller högtalare komponent med tweeters inbyggd. Om din budget är stram, kommer det att vara billigast för att ersätta dina lager högtalarna med bättre högtalare i samma storlek på samma plats.
3

Välj back högtalarna också. Även om dina främre högtalare kan tyckas att vara det viktigaste, lägga bra, eftermarknaden talare från beslutsfattare såsom Alpine eller Sony kan förbättra ljudet av din bilstereo indirekt. Med fina, eftermarknad högtalare i ryggen, kommer du att ha en fullständig, klart ljud. Din bilstereo bara låter så bra som din svagaste länk. Så får några matchande högtalare för området tillbaka.
4

Utvärdera din subwoofer behov. De flesta bilstereo system saknas i basrespons området, så att lägga till en eller två subwoofers kommer att täcka frekvenser under 100 Hz. Du kan lägga till två 10-tums högtalare i en baslåda för maximal basåtergivning för rap, R & B och techno, eller lägg till en 10-tums högtalare för precis tillräckligt för att accentuera den low-end.
5 < p> Lägg förstärkare om din budget tillåter. Du kan lägga till förstärkare för att driva någon av högtalarna i ditt system, inklusive subwoofers. De flesta huvudenheter har inbyggd makten, men det är ibland bara inte tillräckligt, så att lägga till fler slutsteg kan förstärka ljudet från din ljud för att göra det fylligare. Genom att använda ett slutsteg med fler watt än talaren kan hantera, försäkra dig att du inte får slut på utrymme och införa distorsion genom underpowering högtalarna. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80856.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.