Hur man lägger ett större Sub i en Acura Tl

Att sätta ihop en egen stereo kommer ofta att förbättra tydligheten och djupet i ljudet. Hörnstenen i något eftermarknaden stereo är sub eller subwoofer, vilket ger basljud. Montering en i din Acura är viktigt om du vill ha ett komplett utbud av ljud. I en Acura TL kan du montera sub i bagageutrymmet eller i baksätet, beroende på ditt utrymme behov. Saker du behöver
Subwoofer
baslåda
Högtalarkabel
Skruvmejsel
trälim
Tyg lim
Velcro
Visa fler instruktioner

1

Mät utrymmet i Acura där du ska installera din subwoofer. Jämför dessa dimensioner till dimensionerna i lådan och kontrollera att den passar.
2

Fäst högtalarkabeln till terminalen kopp på baksidan av subwoofern inneslutningen. Det är oftast på baksidan och har en positiv och en negativ terminal som du permanent montera högtalaren på insidan och fäst trådarna från förstärkaren på utsidan. Placera subwoofern på sin plats och fäst den med skruvar.
3

Limma kardborreband till botten av baslåda med trälim och limma motsvarande stycken i Acura TL med tyg lim.
4

Fäst högtalarkabeln till förstärkaren och kör det runt bilen till den position där du monterar dina högtalare. Du kan reta upp kanten av mattan och plasten trim genom att använda i slutet av skruvmejsel. Skjut kabeln undertill för att dölja det.
5

Fäst högtalarkabeln till högtalarens baksida och placera högtalaren på plats på kardborrebanden.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82272.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.