Hur man installerar en subwoofer på 2002 Escalade EXT

Ge din Cadillac Escalade EXT bas som proffsen genom att installera en subwoofer i bakluckan själv. Med mängden utrymme inuti denna lyxiga SUV, kan du sätta en enorm subwoofer i bagageutrymmet utan att förlora utrymme för att bära vänner och bagage. Placeringen av subwoofern är inte lika viktigt som de andra talarna, så du kan säkert stuva det var du än behöver det vara. Du kan också installera det på kardborrband så att du kan ta bort den när du behöver den bagageutrymme. Saker du behöver
Subwoofer
Subwoofer rutan
högtalarkabeln
Skruvar
Skruvmejsel
Kraftig kardborre
trälim
Tyg lim
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet i bakluckan där du vill placera din subwoofer. Om du planerar att placera den bakom den tredje sätesraden, så du vill vara säker på att det fortfarande kommer att passa när du har stammen stängd och sätena upp.
2

Mät baslåda till se till att det kommer att passa in i det utrymme du behöver.
3

Fäst högtalarkabeln till insidan av terminalen på baksidan av subwoofern rutan på baksidan av subwoofern. Placera subwoofern på sin plats och fäst det med skruvarna.
4

Använd trälim för att fästa kardborreband till botten av baslåda. Använd minst en remsa på varje sida. Du bör använda så mycket som möjligt för att se till att lådan är så säker som möjligt. Bifoga motsvarande remsor av kardborreband på mattan i bagageutrymmet med tyg lim.
5

Run högtalarkabeln från förstärkaren till den plats du ska montera baslåda. Din färdväg kommer att variera beroende på var din förstärkare är monterad. Du kan köra kabeln under kanten på mattan och plast trim med hjälp av skruvmejsel för att reta upp kanterna och skjuta tråden undertill.
6

Fäst högtalarkabeln till terminalen locket på baksidan av baslåda. Placera subwoofern rutan på plats på kardborreband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82212.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.