Hur du väljer en bil Subwoofer

för att välja rätt bil subwoofer, måste du fundera på vilken typ av musik du föredrar att lyssna på och de funktioner du behöver ett ljudsystem att behöva maximera ditt lyssnande nöje. Först, fundera över hur du vill att subwoofern ska utföra. Jämför sedan lämpliga produkter genom att undersöka olika tillverkare och priser prissättning. Instruktioner
1

Bestäm storleken på subwoofern du behöver, beroende på hur stark du vill att basen ska vara. Subwoofern återger bastonerna i musiken, och den större storleken på subwoofern, desto kraftfullare dess bas-uppspelning kapacitet är. Kom ihåg att det inre utrymmet i din bil är mycket mindre än även den minsta rum i ditt hem, så medan en 8-tums subwoofer kanske inte blåsa bort dig i ditt sovrum, kommer det rocka fönstren av din bil.

2

Välj en mindre subwoofer om du vill ha måttliga men fyllig bas och en större om du vill ha dominerande bas. De mindre bil subwoofers är ca 6 till 6 1/2 inches i storlek, medan en 10 - till 12-tums bil subwoofer är tillräckligt kraftfull för att väcka döda
3

Välj mellan ett. röret hölje och en låda kapsling. Fördelen med röret kapslingar är att de har ampere inbyggd rätt i, och de är lätta att flytta om du vill flytta subwooferns position. Bazooka Mobile Audio är den ledande tillverkaren av rör-kapsling bil subwoofers (se Resources nedan).
4

Få en låda låda om du vill njuta av fördelen av att tillfoga din egna förstärkare och föredrar frihet väljer ditt eget varumärke av subwoofern till fall i inneslutningen. Tube kapslingar inte ger dig denna möjlighet.
5

Välj en subwoofer som är gjort av en slitstark men billig polymer, såsom polypropen. De mest prisvärda bilen subwoofers är byggda främst från papper, vilket kan räcka, men är inte särskilt hållbart.
6

Tänk på att du kommer att förbättra ljudkvaliteten genom att skikta subwoofern komponenter och låta gott utrymme för att montera enheten. Den mängd utrymme du har i din trunk (eller var du vill montera den) är en viktig faktor när man väljer en subwoofer.
7

Läs mer om de märken som ger så kallade "ren bas "kontra så kallade" ghetto bas. " Ren bas har mindre makt, men generellt högre ljudkvalitet, och tillverkare som Infinity, Audiobahn, Nakamichi, Macintosh och Blaupunkt specialiserade på ren bas enheter. Ghetto Bass är grövre i ljudkvalitet men mer kraftfull. RMS och Sony är två välkända tillverkare av subwoofers ghetto bass.
8

Ställ en budget. En billig men fullt användbara subwoofer säljer för ca $ 100, medan avancerade enheter kan kosta uppåt på $ 700 eller mer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80424.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.