Hur Wire en 1992 Chrysler LeBaron Radio

Den Lebaron var en bil tillverkas av Chrysler mellan 1977 och 1994. Den sista serien, som inkluderade 1992 modellen, var tillgänglig som en coupé eller cabriolet. Det kom med en fabrik-fråga stereo. Funktionerna på denna stereo är numera föråldrad i jämförelse med utbudet av eftermarknaden stereoapparater, som inkluderar funktioner som MP3-spelare och dvd-spelare. Installera en ny stereo i en Lebaron genom att ta bort instrumentpanelen och anpassa ledningarna. Saker du behöver
Skiftnyckel
10 mm hylsnyckel
Installation dash kit
Kablage Adapter
Visa fler instruktioner
1

Använd en skiftnyckel för att koppla bort minuspolen på bilbatteriet.
2

Dra plasten instrumentpanelen omger radion och luftkonditioneringen ifrån främsta instrumentbrädan, börjar vid ett av hörnen. Använd hylsnyckel för att ta bort de två 10 mm skruvarna som håller radion. Dra ut radion av instrumentbrädan. Koppla bort kablaget. Dra ut kabeln radioantenn.
3

Fäst kit installation bindestreck för Lebaron till installationen hylsan försedd med den nya radion. Skjut insättningshylsan genom portalen och fäst den genom att böja flikarna när den når slutet. Skjut in den nya radion i monteringshöljet tills det klickar på plats.
4

Anslut radioantennen till radion antenningång på stereon. Anslut en ände av kabelstammen adaptern till kabelstammen av radion och den andra till kabelstammen av bilen. Klicka anslutningarna på plats.
5

Skjut enheten i instrumentbrädan portalen. Fäst aggregatet på plats med två 10 mm bultar och skiftnyckel. Byt ut instrumentpanelen. Återanslut bilbatteriet. Slå på stereon och testa dess funktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82102.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.