Hur man ställer in AUX i en Ford Focus Radio

Ford Focus kommer med en mängd olika system factory stereo. Focus ägare som vill göra sina lager huvudenhet kan spela media från olika eftermarknaden källor har två alternativ: Du kan byta fabriken däck för en eftermarknad enhet med en inbyggd AUX-ingång för anslutning av externa enheter, eller så kan du ansluta en FM modulator och anslut enheterna till fabriken stereo. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel Begagnad Ford DIN borttagningsverktygen
Kabelstam adapter
FM modulator
Visa fler instruktioner
1

Höj Ford Focus "huva och lossa bulten på negativa batteri klämman med nyckeln. Lyft batterikabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till Focus interiören kabinen.
2

bort däcket lager stereo för att komma till butikerna på baksidan av enheten. Skjut Ford DIN avlägsnande verktyg i de vertikalt inriktade hål på vardera sidan av stereon. Skjut verktygen i däcket tills du kan känna dem låses på plats.
3

Dra verktygen i motsatta riktningar (bort från mitten av stereo) samtidigt som du drar huvudenheten ur Focus "dashboard stereo docka.
4

Koppla de två ledningar kontakterna från uttagen på baksidan av stereon. Koppla in anslutningarna kablar till kabelnätet adaptern. Adaptern gör att du kan ansluta FM-modulatorn till stereon medan den fortfarande är ansluten till Focus batteri och högtalare. Anslut FM modulator s två kontakter
5

in de tillgängliga avledningar av kabelnätet adapter. Konsultera adapter kablaget lägen för korrekt hjälpförbindelse.
6

Placera FM-modulator huvudsakliga rutan i den bakre delen av Fords stereo montering dockan. Sätt in line-in (en ingång som är ansluten till FM-modulator) i öppningen mellan Fords stereo docka och handsk-facket.
7

Skjut stereo i Fords stereo docka tills den snäpper placera inom instrumentbrädan. Ta Ford DIN verktyg och tillbaka till batteriet.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen. Dra åt skruven på kabeln med skiftnyckel för att säkra det tillbaka till batteriet. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82063.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.