Hur du ändrar Radio i en Toyota Corolla

I nästan 50 år har Toyota Corolla varit bland de bäst säljande sub-compact bilar i världen. Med sitt rykte som en pålitlig och praktisk bil som kombinerar bränsleeffektivitet med gott om prestanda för sin klass, är det rimligt att förvänta sig Toyota att tillverka Corolla i många år framöver. När Corolla ägare växa ur sina fabriksmonterat stereo, kan de vända sig till tjänsten av en ljud-professionell att uppgradera sin radio, eller de kan ersätta det själva för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
kryssmejsel
Trim panel borttagningsverktyg
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla batterikabeln från den negativa inlägget med en Phillips-skruvmejsel. Lossa kabelns klämman och ta bort den från ledningen.
2

Bänd mittkonsolens panel fri från instrumentbrädan med en trim verktygspanel borttagning. Centret instrumentpanelen omger stereon och ventiler. Dra fara övergång och defroster knappen ledningar från baksidan av panelen när den är befriad från instrumentbrädan.
3

Ta bort de fyra skruvarna i hörnen av den stereo fäste med en Phillips skruvmejsel. Dra stereo från sin docka.
4

Dra kabelanslutningar från baksidan av stereon med plast bindemedel tråd gruppering.
5

Anslut viragrupper till en kabelnätet adapter.
6

Sätt en fronten adaptern i kortplatsen kvar av den borttagna fabriken däck.
7

Anslut den nya radion till kabelnätet adaptern. Sätt den nya enheten i fronten adaptern tills ansiktet av stereon är i jämnhöjd med trim av fronten adaptern.
8

Anslut fara och defroster switch ledningar till mittkonsol panel. Sätt tillbaka panelen på instrumentbrädan för hand. Tryck i ytterkanten av panelen tills de fyra clipsen vid hörnen låses på plats.
9

Byt batteri kabeln runt den negativa batterikabeln. Dra kabelns klämma med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80845.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.