Hur man byter en bil högtalare i en 1995 Explorer

En dålig eller trasig högtalare kan förringa ljudet av din Explorers ljudsystem. Men snarare än att ta SUV in i butiken och spendera pengar på arbete, kan du göra jobbet själv. Högtalarna i din 1995 Ford Explorer är relativt lätt att komma åt, så om du har några grundläggande verktyg och en ledig eftermiddag, kan du göra jobbet själv. Du kan behöva en panel verktyg för jobbet, som kan köpas från butiker bilstereo eller auto butiker utbudet. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Panel verktyg
Visa fler instruktioner
Front Door Speakers
1

Lossa och ta bort de två Phillips placerade skruvar ovanför dörren släpp handtaget.
2

Sätt i ena änden av en panel verktyg bakom kanten av dörren utlösningstrim och bända utåt för att ta bort det.
3

Bänd runt botten och kanterna av dörrpanelen för att frigöra panelen från clipsen håller den på plats. Skjut panelen uppåt för att ta bort den från dörren.
4

Ta bort de fyra Phillips skruvar som håller högtalaren på plats. Dra ut högtalaren när skruvarna har tagits bort och dra ur kontakten högtalarkabeln på baksidan av högtalaren.
5

Anslut den nya högtalaren i högtalarkabeln kontakten. Placera den i dörren och skruva fast med Phillips skruvar du tog bort tidigare. Återmontera luckan genom att vända på processen ovan.
Bakdörr Högtalare
6

Lossa och ta bort de två Phillips skruvar ovanför dörren släpp handtaget.

7

Skjut omkopplaren och askkopp panelen mot framsidan av dörren och lyft ut det.
8

Pry runt botten och kanter av dörrpanelen för att frigöra panelen från klämmorna håller den på plats. Skjut panelen uppåt för att ta bort den från dörren.
9

Ta bort de fyra Phillips skruvar som håller högtalaren på plats. Dra ut högtalaren när skruvarna har tagits bort och dra ur kontakten högtalarkabeln på baksidan av högtalaren.
10

Anslut den nya högtalaren i högtalarkabeln kontakten. Placera den i dörren och skruva fast med skruvarna du tog bort tidigare. Återmontera luckan genom att vända på processen ovan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81709.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.