Hur du ändrar en BMW Stereo Amp

BMW erbjuder helt en rad alternativ för stereoanläggningar i deras linje av bilar, lastbilar och stadsjeepar. Det kan uppstå ett tillfälle när BMW ägare behöver byta sin stereons förstärkare, varken för uppgradering eller på grund av fel. Förstärkaren är en kritisk komponent i ett kvalitetssystem och är ansvarig för att driva Sonic trohet via BMW: s vidunderliga flera system högtalare ljud. Du kan välja att ha förstärkaren ersättning utförs av en tekniker, eller du kan byta ampere själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
10 millimeter skiftnyckel
Amplifer kabelsats
Trim panel borttagningsverktyg
Högtalarkabel
Gummigenomföring
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort jordkabeln från BMW batteri. Den jordkabel ansluter minuskabeln till fordonets chassi. Använd en 10 mm skiftnyckel för att lossa kabelns klämma. Ta bort kabeln från ledningen och vila bort från den negativa inlägg.
2

Byt ut klämman (ingår i förstärkaren kabelsats) på pluskabeln på batteriet och dra den nya makten leverera tråd i kabinen. Byt gummigenomföringen i öppningen av brandväggen för att skydda kablage. Ta bort säkringen från ringen terminalen.
3

bort den övre instrumentpanelen trim i mitten av instrumentbrädan. Bänd panelen fritt vid botten kanten med en beklädnadspanel verktyg. Ta tag i panelen och dra den gratis. Koppla bort strömförsörjningen ansluten till faran knappen på panelen.
4

Ta bort de två skruvarna på toppen av den undre beklädnaden med en Phillips skruvmejsel. Dra den undre panelen fri från instrumentbrädan. Ta bort skruvarna på vardera sidan av stereon däck och dra stereo från instrumentbrädan tillräckligt långt för att nå de anslutningar i baksätet.
5

Dra ut signalkabeln och sätt på bly från stereo. Anslut de nya kablarna (från förstärkaren kabelsats) till stereon och dra dem från däck till platsen för den nya förstärkaren.
6

Ta bort den gamla förstärkaren från fordonet. Placera den nya förstärkare i den tidigare amp läge. Anslut nätkabeln, signalkabeln, turn-on bly och högtalarkablarna till den nya förstärkaren.
7

Byt BMW stereo däck i instrumentpanelen. Skruva fast de två skruvarna i stereo fäste. Tillbaka den nedre beklädnaden och ersätta de två skruvarna på toppen. Anslut kabeln fara makten till den övre kåpa och sätt tillbaka den på instrumentbrädan.
8

Placera den negativa batterikabeln på negativa batterikabeln. Dra åt klämman med en 10 millimeter skiftnyckel. Placera säkringen i säkringshållaren på ringen terminalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80757.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.