Hur Bi-Wire Focal Billjud Speakers

Focal bilstereo högtalare har ett utmärkt rykte för kvalitet ljudåtergivning. Om du verkligen vill få ut det bästa av dem, anser bi-wiring. Bi-wiring är helt enkelt ett sätt att individuellt förstärka bas och diskant i en högtalare. Det ger förbättrad klarhet i toppar och bättre bas i dalar. Inte alla högtalare kan bi-wired, men om din kan, ta en titt på hur det kan göras. Saker du behöver
högtalarkabeln
förstärkare Focal bilstereo högtalare
Visa fler instruktioner
1

Bestäm huruvida din kontaktpunkt bilstereo högtalare kan vara bi-wired. Att låta bi-wiring, måste högtalarna vara komponent högtalare med separata diskanthögtalare, bas, och delning, och crossover kretsarna måste ha individuella ingångar för de låga och höga frekvenser, i motsats till en enda ingång. Titta på delningsfilter för "Input - Hög, + -" och Input - Låg, = -. "Om du har uttag på delningsfilter som är märkta som sådana, kan du bi-wire högtalarna
2.

Anslut subwoofern till crossover, ansluter den positiva polen av woofer till pluspolen utgång crossover, märkt "woofer +." Anslut minuspolen från woofern till den negativa utgången av crossover.

3

Anslut en längd av högtalarkabeln från förstärkarens högtalarutgång till "input-låga" terminaler. Liksom i steg 2, pluspolen till den positiva och den negativa terminalen till negativt.
4

Anslut en längd av högtalarkabeln från förstärkarens högtalarutgång till "input-high" terminaler. Liksom i steg 2, pluspolen till den positiva och den negativa polen till det negativa.
5

Undersök dina kablar och kontrollera att det matchar bilden. nu koppla andra uppsättning högtalare i par på samma sätt som du gjorde de första talarna.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80524.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.