Hur du ansluter en förstärkare till en låda med 3 Subwoofers

Baslåda lägga bas till din bil stereo. Bass är den nedre änden av det hörbara spektrumet, och är det som skapar de mullrande vibrationer under filmer och konserter. Lägga till en multipel subwoofer för att din bil kräver användning av en förstärkare som är konstruerad för att hantera flera anslutningar. Dessa förstärkare är kapabla att överbrygga, eller haka upp, flera högtalare i en serie. Det finns en viss ordning som måste följas för att ansluta en bryggad förstärkare till tre subwoofers. Saker du behöver
högtalare avbitare
Wire
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

koppla loss den positiva terminalen från bilbatteriet. Detta kommer att skydda dig från elektriska stötar samtidigt som du arbetar på ljudanläggningen.
2

Sätt i den avskalade änden av en koppar-stereo tråd till den positiva polen på förstärkaren. Säkra terminalen med en skruvmejsel.
3

in den andra änden av kabeln till den positiva polen på den första subwoofern. Fäst tråden genom att vrida subwoofer terminalen för hand tills den sitter.
4

Anslut ena änden av en annan högtalarkabeln i den negativa terminalen på den första subwoofer och dra åt anslutningen för hand. Sätt i den andra änden av den kabeln till den positiva polen på den andra subwoofern och dra åt anslutningen för hand.
5

Anslut ena änden av en annan högtalarkabeln i den negativa terminalen på den andra subwoofern och dra åt anslutning för hand. Sätt i den andra änden av den kabeln till den positiva polen på den tredje subwoofer och dra åt anslutningen för hand.
6

Infoga ytterligare högtalarkabeln i den negativa terminalen på tredje subwoofern och dra åt för hand. Anslut den andra änden av kabeln till den negativa polen på förstärkaren och dra åt det med hjälp av en skruvmejsel.
7

Byt den positiva polen på bilbatteriet för att driva upp subwoofern systemet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82792.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.