DIY Car Amps

Eftermarknad förstärkare kan öka kraften i ditt ljudsystem avsevärt. Din lager eller eftermarknaden radio lägger ut en viss effekt för att driva bilens högtalare och skapa ljud. En förstärkare ökar kraften i ljudet som kommer ur din radio och skickar mer effekt till högtalarna vilket skapar mer ljud och högre volym potential. Installera en eftermarknad förstärkare är en enkel och okomplicerad uppgift i de flesta bilar. Saker du behöver
Avbitare
Wire strippor
Högtalarkabel
Adapter kit
Ström och jordledningar
Eltejp
RCA-uttag
In-line säkring
Skruvmejsel
Ratchet set
Gips skruvar
Träpanel
buntband
Gummigenomföring
Drill
1/4 tums borr Sida 2 ögla kontakter
Tänger
Visa fler instruktioner
1

bort mattan från förstärkaren montering området. Typiska ställen är i bagageutrymmet eller under ett av framsätena. Om montering under ett säte, ta bort det aktuella sätet.
2

Koppla bort batteriet och placera ett hål i brandväggen genom vilken du kan köra strömkabeln. Om ingen hål existerar, borra en med en 1/4-tums bit och expandera den tills den är av lämplig storlek. Placera en gummigenomföring i hålet för att förhindra ström-ledningar från skärs av vassa kanter. Addera 3

Fäst förstärkaren till en bit plywood något större än sig själv med hjälp av fyra eller skruvar av lämplig längd.
4

Kör din ström-ledningar från batteriet till förstärkaren. Skjut tråden genom hålet i brandväggen. Bifoga en in-line säkring till batteriet slutet av din makt tråd med den medföljande kabeln klippet. Fäst kabeln till batteriet med en ögla kontakt. Anslut kopplingen till tråden genom att placera tråden i lås och klämma fast den med dina tång. Placera öglan över din positiva batteripolen bult och dra åt efter installationen är klar.
5

Kör strömkabeln genom bilen till förstärkaren platsen. Dölj tråden under mattan, enligt trim dörrkarmen, instrumentpanel paneler och någon annanstans det är utom synhåll och stör inte några rörliga delar.
6

bort stereon ur bilen rusar och anslut RCA kablar på baksidan av enheten. Kör RCA kablar på motsatt sida av bilen under mattan eller trimma för att undvika störningar från strömkablarna. Anslut RCA-kablarna i dina uttag förstärkaringång.
7

Lokalisera fjärreffektändringen tråden på baksidan av stereon. Anslut en ledning strömkabeln till den med hjälp av en tråd klämma och pressa fast den med dina tång. Kör fjärreffektändringen tråd i samma väg som dina andra strömkablar och anslut den till din förstärkare remotekabel hjälp av en tråd klipp. Om du har ett lager radio du kan behöva en adapter kit just din modell bil.
8

Anslut kabeln amp marken till fordonets chassi. Under sitsen kan ankarbultar hittas som ansluter in i ramen av bilen. Dessa är lämpliga grunder. Fäst tråden amp marken till en av dessa bultar med din andra öglan kontakt.
9

trådar Run högtalare från förstärkaren till varje högtalare du vill driva. Varje högtalare kräver en positiv och en negativ tråd (det negativa kommer att präglas av en vit linje). Kör varje tråd längs en dold stig under mattor eller trim och genom stammen väggen och anslut dina högtalare med trådklämmor. De positiva och negativa terminaler kommer att vara tydligt märkt på både förstärkaren och högtalarna.
10

Vrid amp makten till den lägsta inställningen. Anslut batteriet och testa stereon. Sätt tillbaka sätet och mattor. Anpassa din stereo inställningen att producera ljud du vill med din nya förstärkare. Sakta Justera förstärkarens uppåt power ratten tills du uppnår önskad ljudnivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82609.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.