DIY Truck subwooferhöljet

En subwoofer kräver en särskild låda för att montera högtalaren i. Merparten av tiden, kommer en subwoofer du köper i affären inte exakt passar din bil, och du måste bygga en egen låda själv. Du kan skapa anpassade subwoofer kapslingar för din lastbil med hjälp av enkla verktyg. Du kan göra subwoofern vilken storlek du vill. Köpa förbrukningsmaterial i alla hem förbättring butik och slutföra projektet på en eftermiddag. Saker du behöver
Måttband
Graph papper
Pencil
Straightedge
Cirkelsåg
Borrmaskin
1 1/4-tums grabber skruvar
Jigsaw
Medium density fiberboard
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet inuti din lastbil för att bestämma storleken på baslåda.
2

Utveckla en Klipp Lista över delar. Sidorna kommer ända-leden i toppen, botten, front och rygg. Den övre, undre, främre och bakre måste skäras 1 1/2 inches mindre i bredd än den totala rutan bredd. Sidorna kommer att minska djupet och bredden du vill ha i rutan. Till exempel, om du vill ha en låda som är 12 inches tall med 12 inches djup av 24 inches, skulle de två sidorna är 12 inches med 12 inches. Den övre, undre, främre och bakre skulle vara 12 inches med 22 1/2 inches.
3

Rita bitarna som behövs på ett ark rutat papper för att bestämma den mängd material som behövs. Medium density fiberboard (MDF) används ofta för att bygga subwooferhöljet. Dessa ark finns i 4-fot-by-8-fot ark hos din lokala hem förbättring butik.
4

Mät och linjer markerar på MDF arket. Rita raka linjer där bitar måste skäras med en linjal och en penna.
5

Skär bitar med hjälp av en cirkelsåg. Markera de stycken som topp, botten, sida, fram och tillbaka med en penna för att hjälpa stöd montering av lådan.
6

Placera toppen, botten, framsidan och baksidan mot en av sidorna. Skruva sidorna till delarna med en borrmaskin och en 1/4-tums skruvar grabber. Montera den återstående sidan och fäst den med skruvar och en borrmaskin.
7

Placera kartong subwoofer mall som medföljde subwoofer på framsidan av lådan. Rita en linje runt utsidan av mallen på skåpet med en penna.
8

Klipp ut lådan för högtalaren öppning med en sticksåg.
9

Placera subwoofer i hålet i inneslutningen. Fäst subwoofern med skruvarna som följde med kitet och en borrmaskin. Skruvarna är placerade runt utsidan av subwoofern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82349.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.