Fosgate P5002 Reparation tips

Bilstereo system som är utformade för att ge högre ljudnivåer brukar använda en ansluten förstärkare. Denna förstärkare ökar volymen och är oerhört viktigt, för utan det, kommer de högtalare som är anslutna till utrustningen inte fungerar. Detta gäller för Rockford Fosgate P5002 Amp. Amp Wiring

Kontrollera ledningarna körs in och ut från förstärkaren. Om högtalarkablarna inte är ordentligt ansluten till "Out" portar på förstärkaren högtalarna inte kommer att få en ljudsignal. Dessutom, om förstärkaren inte är ordentligt ansluten till ljudsignalen är genomgående från stereon det inte går att ta emot ljudinformation att ge till högtalarna. Addera Säkring
< p> Kontrollera stereo säkringen i säkringsdosan i bilen om stereon och amp inte slår på. När detta inträffar innebär det oftast att säkringen har gått. Avlägsna stereo säkringen ur lådan (vanligen placerad under ratten) och byt ut den. När den nya säkringen är på plats strömmen i fordonet och förstärkaren kommer sannolikt driva upp.
Kontrollera Audio Signalnivåer

På baksidan av P5002 finns flera audio styrfunktioner. Dessa funktioner justerar ljudsignal som skickas från mottagaren till högtalarna. Om kontrollerna stängs ner dina högtalare inte kommer att producera någon ljud. Vrid ljudet kontrollerar upp till åtminstone halvvägs (6) för att ljudet ska återgå till högtalarna.
Dust Intag

Dust är en fiende till alla elektroniska enheter. Över tiden förstärkaren kommer att ta in damm genom luften ventilationsöppningarna på sidan av enheten. Rengör förstärkaren med en mjuk trasa och spraya några skott av komprimerad luft in i förstärkaren för att avlägsna eventuella uppbyggd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82586.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.