Hur man programmerar en Deh 1700 Stereo Pioneer Bil

pionner DEH-1700 är en in-dash bil stereo med en löstagbar frontpanel. Om du nyligen har installerat systemet i din bil, måste du programmera några av sina optioner. Om du batteriet har nyligen dränerad, kanske du har märkt att du har förlorat dina tidigare programmerade inställningar. Programmering av Pioneer är densamma, antingen sätt. Instruktioner
Programmering förinställda stationer
1

Tryck på ">" eller "<" pilarna på högra sidan av din spelare att välja den radiostation du vill behålla programmeras.
Sida 2

Hold förinställd knapp "1" tills blinkar radiodisplayen. De förinställningar är märkta 1 till 6 längs undersidan av din radio. Den förinställda knappen "1" kommer att programmeras automatiskt till den radiostation som du valt.
3

Upprepa processen, att programmera upp till sex förinställda stationer. När du är klar kan du växla enkelt mellan dessa stationer med knapparna längst ned i radion.
Programmera klockan
4

Håll knappen "Källa" på radion tills radion stängs av, och håll sedan "Ljud" tills displayen visar
5

Tryck på "+" eller "Clock". "-"-knapparna på radion för att justera timmars inställning. När timmen är korrekt, tryck på ">" pilen för att växla över till siffrorna för minuter
6

Tryck på "+" eller. "-" Knapparna för att justera minut inställningen. När du är klar, tryck på "Källa" för att avsluta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80706.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.