Hur man bygger subwooferhöljet

Subwoofers kan vara väldigt dyrt, så spenderar mer pengar på en inneslutning för en är ett stort slöseri. Med vissa material som du kan oftast hitta för några få dollar, gratis eller, kan du enkelt bygga din egen baslåda. En fördjupad kunskap om snickeri krävs inte. Saker du behöver
(5) 2-av-2 fot ark plywoodJig-sawPower sanderBox av trä screwsStandard makt drill10 kvm fötter tunna carpetMarkerShears eller tunga scissorsCarpentry lim
Visa fler instruktioner

1

Jämna hörnen på varje bit plywood med en effekt slipmaskin. Detta kommer att göra det möjligt för dem att passa ihop smidigare, och kommer även att göra det möjligt för mattor att sitta jäms över träet.
2

Placera subwoofern på en av de bitar av plywood. Rita runda konturerna av subwoofern med en blyertspenna. Se till att trycka hårt vid spårning, så att du enkelt kan se markeringarna.
3

Borra ett styrhål ca 1/2 tum innanför spårning märken på brädet. Använd en jigg-att såga runt konturerna, bor ca 1/2 tum innanför linjerna. Detta kommer att skapa hålet där din subwoofer ska bo.
4

Skär mattan i fem 2-av-2 fot ark med hjälp av en sax eller tunga sax. Placera brädan som du bara klippa ett hål i ovanpå ett av arken. Använd en markör för att spåra hålet på mattan. Sedan, återigen med hjälp av sax eller sax, skär runt konturen.
5

Borra fem bitar av plywood tillsammans så att de gör en kub med en saknad botten. Se till att placera minst tre skruvarna längs varje kant för adekvat stöd.
6

Använd snickeri lim för att placera alla ark mattor över toppen av plywood. Försök att rada upp pjäsen med subwoofer hålet så perfekt som möjligt. Låt limmet torka över natten innan du fortsätter.
7

Placera en skruv i varje hörn av mattan med hjälp av en borrmaskin. Sedan placera subwoofern i hålet på framsidan av lådan. Placera en skruv genom alla sina bulthål för att säkra den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80511.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.