Hur man tar bort Radio Factory Bil

Om du funderar på att installera en ny radio eller stereo konsol i bilen, måste du först ta bort fabriken radion från instrumentpanelen. Radion kan inte enkelt dras ut ur instrumentbrädan. De flesta tillverkare har nu några säkerhetsåtgärder för att montera och fästa radion i instrumentpanelen för att förhindra stöld. Den exakta metod som används för att säkra radion kan variera beroende på märke och modell av bilen. Saker du behöver
skruvmejsel /skiftnyckel
Trim stick
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kabeln på bilens negativa batteripolen. Ställ kabeln åt sidan där det inte oavsiktligt komma tillbaka i kontakt med terminalen. Vänta minst tre minuter efter att du kopplar bort kabeln.
2

Ta mitt bezel på instrumentpanelen omger konsolen och radio. Beroende på modell, kan detta ha fästbultar eller annan trim panel ovanför det som behöver ta bort först. Bänd bort bezel med en trim pinne och koppla bort alla elektriska anslutningar (t.ex. för klockan) som stör avlägsnande.
3

Lossa bultarna säkra radion i instrumentpanelen. På vissa modeller (många av dem gjordes av Ford), inte använda radion inte bultar utan klipp. För att frigöra dessa klipp, in U-formade verktyg i hålen på varje sida av radion och dra sedan ut enheten med verktygen.
4

Dra ut radion i sitt monteringsfäste för att nå kontakter i ryggen. Koppla bort alla elektriska anslutningar, dra sedan antennkabeln ur aggregatet. Ta bort radion helt från konsolen och instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80575.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.