Hur man installerar en bil i Dash Stereo

Processen för att installera en stereo i din bilens instrumentbräda beror på fordonet. Vissa bilar och lastbilar kräver att du tar bort streck paneler, andra har en enkel stereo monteringshylsa i monteringen dockan. Du kan lita på en ljud-professionell för att installera din stereo, eller du kan göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
Skiftnyckel
Kabelstam adapter
stjärnskruvmejsel
Faceplate adapter
Visa fler instruktioner
1

Höja huven på fordonet och ta av locket över den negativa batteripolen. Lossa klämman med nyckeln. Lyft klämman från ledningen stolpen och vila bort den från batteriet.
2

Ta bort paneler som döljer stereo montering dockan. Konsultera din manual reparationsinformation för exakta rutiner för åtkomst till stereo fäste.
3

bort de skruvar som håller stereo konsol i instrumentbrädan stereo docka.
4

Dra fabriken stereo från fästet och koppla stereo kablar anslutna till baksidan av radion. Dra enda svarta antennkabeln från FM-antennuttaget på baksidan av stereon.
5

Anslut stereo ledningar från bilens stereo montering dockan till ett kabelnät adapter. De adapter leder kommer att märkas för att visa var du ska ansluta stereo ledningar. 6

Infoga en fronten adaptern i bilens stereo montering dockan
. Skjut in adaptern i dockan tills den låses på plats. Byt ut skruvar eller bultar som används för att säkra fabriken stereo fäste, för att hålla fronten adaptern på plats.
7

Dra stereo kablar och kablage adapter genom fronten adapter för att ansluta till den nya stereon .
8

Anslut kabelnätet adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av eftermarknaden stereo. Anslut antennkabeln till antennuttaget på baksidan av den nya stereon.
9

Skjut stereo i fronten adaptern tills den sitter ordentligt i dockan. Tryck på stereon tills ansiktet på radion är i nivå med yttre trim av fronten adaptern.
10

Ersätt alla paneler som krävs för att dölja bilens stereo montering dockan.
11

Byt ut negativa batterikabeln på negativa batterikabeln. Dra åt klämman med nyckeln och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81343.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.