Hur koppla in en stereo Pioneer Bil

radikalt förbättra ljudkvaliteten på din bil genom att installera en stereo Pioneer bil. Eftermarknaden bilstereo är det perfekta sättet att omvandla en bils mäldsystem till något som du alltid har drömt om. Installationen är inte svårt. Denna handledning är viktigt för alla som vill lära sig hur man kan förbättra sitt system lager ljud och skräddarsy sin bil. Saker du behöver
Pioneer Stereo
Hylsnyckel
Flat Head
Screw Driver After Market kabelstammen
Dash Kit
Tänger
Wire Splitters
Eltejp

Visa fler instruktioner
Hur koppla in en Pioneer Bilstereo
1

Sätt bilen i friläge. Med hjälp av en hylsnyckel, koppla loss minuspolen bilbatteri. Avlägsna audio säkringen. Rådgör med din bilens instruktionsbok för att se vilka säkringar går med vad.
2

Ta beståndet radion. Leta efter skruvar och bitar som kommer att dyka upp. Kontrollera bilens gjutning för sprickor och springor som kommer att ge tillgång till radion. Använd en platt skruvmejsel för att bända upp sticker iväg. Vissa streck kräver ett speciellt verktyg för att öppna upp listen. Var försiktig när du gör detta. Om du inte kan ta bort radion, ta den till en bilstereo specialist.
3

Koppla bilradion ledningar huvudenhet. Tryck fast på fliken, och sedan dra isär. Köp en eftermarknad huvud sele enhet ledningar från en bilstereo butik som du kommer att använda senare för att ansluta till din stereo.
4

Koppla antennen. Använd tång för att få ett fast grepp om ledningen. Antennkabeln är en tjock svart sladd och det kan ta lite extra kraft för att ta bort den. Ha tålamod och ta din tid.
5

Demontera lager kit radio streck och installera Pioneer radio i kitet, med hjälp av skruvar och delar medföljer stereon. Ta dash kit inne i ditt hus eller till en plats med ljus så att du kan se lättare. Du är också mindre benägna att förlora skruvarna.
6

Anslut ledningarna från Pioneer radio till eftermarknaden kabelnätet. Match upp färgerna till varandra. Använd kabeln splitters för att få mer tråd utsatt. När kablarna är anslutna, linda exponerade anslutningarna tätt med eltejp.
7

Anslut Pioneer kablaget till fabriken ledningsnätet. Ta antennens sladd och kontakt som i också. Se till att allt är ansluten och tryggt.
8

Anslut batteriet och säkringen. Slå på radion och lyssna för att se om allt är klart och att ljudet kommer från alla fyra högtalare. Om det finns ett problem, kontrollera anslutningarna.
9

Montera huvudenheten i instrumentbrädan och montera instrumentbrädan gjutning. Se till att alla skruvar är åtdragna. Om något är löst, kan CD hoppa. Justera equalizer och frekvens inställningarna till din smak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80523.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.