Hur Wire en Smart Car Radio

Smart är en tysk biltillverkare som är en del av Daimler, som specialiserat sig på minibilar. Medan smarta fordon är mindre än de flesta fordon på vägarna idag, deras fabriksfartyg stereoapparater liknar dem i andra tillverkares fordon. Både DIN-och dubbel-DIN-format eftermarknaden stereo kan installeras på ett smart fordon, som har över 10 inches av användbart utrymme bakom instrumentbrädan. Saker du behöver
skiftnyckeln
Skruvmejsel
Aftermarket fäste
Aftermarket kabelstammen
Eltejp
Antennadapter
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort den negativa (-) batterikabeln från fordonets batteri med en skruvnyckel
2

Ta bort plasten trimningsstycket som omger fabriken stereo, med hjälp av en skruvmejsel.. Var försiktig så att du inte skadar plasten. Ta bort skruvarna som håller stereon på plats. Skjut stereo ifrån bilens instrumentbräda, utsätta trådarna. Koppla ur stereons ledningsnät. Koppla bort antennen från stereon. Fabriken stereo är nu frånkopplad.
3

Skjut halv metallhylsa från eftermarknaden stereo i en eftermarknad monteringsfäste och fäst den med hjälp av en skruvmejsel för att böja metallflikarna nära den yttersta kanten . Montera monteringsfästet med metallhylsa i instrumentbrädan hos fordonet, enligt anvisningarna som medföljer fästet. Fäst fästet med skruvarna som togs bort med fabriken stereo.
4

Bifoga en eftermarknad kabelnätet, speciellt tillverkade för att koppla in den smarta bilens sele, till eftermarknad stereo genom att matcha de färgade trådar och vrida den bara tråden ihop ändarna. Wrap varje kabelanslutning i eltejp. Anslut eftermarknaden kabelnätet i bilens ledningsnät genom att trycka ihop dem. Anslut bilens antenn till en antenn adapter. Anslut antennen adaptern i den identifierade platsen på baksidan av eftermarknaden stereo.
5

Skjut eftermarknaden stereo i metallhylsa ansluten till fästet och säkra följa stereo instruktioner. Tryck på plast trimningsstycket som omger stereon på plats. Sätt tillbaka den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82671.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.