Hur Byt Chevy Silverado Speakers

Byta högtalarna i din Chevy Silverado är det enklaste sättet att njuta av bättre ljud utan att spendera en förmögenhet på high-end audio-komponenter. Året och trim paket av Silverado gör en stor skillnad när du ger installationsanvisningarna. Ytterdörren högtalarna mäter alltid 6,5 inches. Om du har bakre dörr högtalarna, de är 4 x 6 tums högtalare. Om du inte har högtalare i din bakdörr, de är belägna i instrumentpanelen. Instrumentbrädan högtalarna är 3,5 inches, men oftast ersätts med 4-tums högtalare, eftersom de är större och ändå passa in i 3,5-tums fästen. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Wire crimpers /knivar
Visa fler instruktioner
Door högtalare (fram eller bak)
1

poppa av trim runt dörrhandtaget. Om du har makt fönster, måste du ta loss panelen runt knapparna. Om dina fönster är manuell, måste du skruva loss fönstret veven.
2

Dra dörrpanelen upp (men ej ut) tills den glider bort av sina klipp.

3

Skruva ur de två skruvarna runt högtalaren med en stjärnskruvmejsel. Vissa bilar har inte skruvarna för att hålla högtalarna på plats. Om din lastbil är en av dem, allt du behöver göra för att ta bort högtalaren tills den lossnar från klämman som håller den på plats.
4

Koppla in de nya högtalarna.

5

Skruva högtalarna tillbaka till fabriken monteringshålen. Om högtalarna används clips för att hålla dem på plats, kommer du att behöva borra två nya hål genom plasten surround att hålla dem på plats. Borra endast genom plasten, för att undvika skador på dörren eller fönstret.
6

Sätt dörrpanelen igen genom att rada upp den, och sedan trycka in den samtidigt som du drar den nedåt. Du hör att den snäpper fast.
7

Sätt tillbaka de paneler genom att trycka ner dem och poppar dem på plats. Om du har manuell fönster, skruva fönstret veva tillbaka nu.
Dash Högtalare
8

Bänd högtalargallret upp med en skruvmejsel.

9

Skruva högtalarna.
10

dra ur proppen fabriken ledningar från baksidan av högtalarna. Anslut fabriken kabelsatskontakten
11

in i de nya högtalarna .
12

Skruva den nya högtalare i instrumentpanelen.
13

tillbaka högtalargallret genom att rada upp det över högtalarna och trycka ner tills den snäpper på plats.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81832.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.