Så att bygga anpassade högtalarlådor

Om du vill pimpa ut din bil, ett par egna högtalarlådor i ryggen är en nödvändighet. Du kan styla dem ändå du vill, klä dem med rulltobak mattan, eller ett täcke av sammet Elvis målningar, vad gör din resa sticker ut från resten. Men först måste du lära dig att bygga egna högtalarlådor. Det tar lite kunskap i världen av glasfiber tillverkning. Följande steg kommer att hjälpa dig att slutföra detta bilprojekt. Saker du behöver
Clamps
Spikar och skruvar
8 fot spånskiva
polyesterstoppningsfiber
silikon fogtätning
Visa fler instruktioner
1

Första mäta dina högtalare för att få både diametern och djupet. Du behöver tillräckligt med utrymme för att hysa hela högtalaren i rutan. Skapa sedan en grov skiss av lådan, med hjälp av dessa dimensioner.
2

Klipp din spånskivor till storlek. Du kommer att vilja klippa toppen och sidorna av lådan först. Sedan installera högtalarna och klippa och montera tillbaka om så önskas.
3

Montera toppen till de två sidorna först, med eller skruvar och trälim. Försänk skruvarna och kontrollera att lådan har en solid, tajt passform.
4

Tillämpa silikon fogtätning till sömmarna och låt torka.
5

Hitta rätt storlek högtalare ring för diameter högtalare du ska använda. Torka passar att säkerställa ringar passform. Sen spåra och skär en öppning för ringen i din högtalare box. Borra ett hål om en tum inne i ringen, och klipp sedan ut avsnittet med sticksåg eller roterande sågen.
6

Montera högtalarring, sedan installera dina högtalare. Anslut ditt kablage och test för att säkerställa att högtalarna inte glider eller skramla. Fyll lådan med polyfiber eller annan fyllning för att jämna ut ljudet. Sedan anpassa lådan med stoppning. Detta bidrar också till att distribuera eller "mjuka" ljudet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80490.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.