Hur man tar bort Nissan Speakers

Om du vill ta bort högtalarna för din Nissan bilens stereo, vet att deras platser kan variera beroende på vilken typ av fordon du har. Nästan alla bilar har högtalare i dörren. De bakre högtalarna ståndpunkter beror på om du har en bil eller lastbil. Alla högtalare hålls på plats inte bara med skruvar men av någon typ av panel som du kommer att behöva ta bort först. Saker du behöver
Wrench
Handduk
Trim pinne
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kabeln från Nissans negativa batteri terminal. Mindre bilar kan använda en kabel som du bara kommer att behöva knäppa av. På lastbilar, kan du behöva lossa en klämma med en skiftnyckel.
2

Ta ytterdörren s dörrfoderpanelen om den innehåller den högtalare du försöker ta bort. Detta kräver att du kopplar fönstret kontroller (lossa veven genom att gnugga en handduk bakom det, eller bända bort makten kontrollerna med en trim pinne), skruva loss alla panelens fästskruvar, lyft panelen utanför dörren och koppla bort alla elektriska anslutningar . Addera 3

Kräng av bakre sidostycket trim att ta bort bakre högtalare i en Nissan lastbil. Dessa är vanligen hålls på plats av pop-typ fästelement. Dra loss panelen, ta tag och dra den till den främre kanten först.
4

Ta bort den bakre paketet hyllan om du har högtalare bakom baksätet i en Nissan bil. Bänd ut taket pelare med en trim pinne, sedan använda samma verktyg för att bända bort hyllan, skjuta verktyget under hyllan kant tills du hittar plaststiften håller hyllan på plats.
5

Skruva loss fästskruvarna för den högtalare du tar bort. Det finns vanligtvis fyra skruvar på en högtalare, och de kräver en stjärnskruvmejsel.
6

Lyft eller dra högtalaren försiktigt ur sitt monteringshål i bilen för att ta bort det. Koppla den elektriska kontakten på baksidan av högtalaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80694.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.