Hur man tar ut radio på en 2006 Mitsubishi Galant

The 2006 Mitsubishi Galant radio och CD-spelare är ansluten till bilens klimatanläggning i mitten av instrumentbrädan. Den Galant kan komma med en enda skiva eller multi-disc CD-spelare, men avlägsnandet Instruktionerna är desamma för båda enheterna. Den enda skiva modellen innehåller en liten förvaring panel mellan klimatanläggning - oavsett om bilen har lagring panelen påverkar inte borttagningen. Instruktionerna för 2006 Galant gäller även andra 2004-2010 modell Galants. Saker du behöver
tång eller skiftnyckel
Trim stick eller instrumentpanelen Tool Review stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla Galant negativa batterikabeln med hjälp av en skiftnyckel eller tång för att garantera din säkerhet när du tar bort radion. Ställ den åt sidan från där det kunde röra metall.
2

Bänd i ovankant av radions panel under lufthålen med trim pinne eller instrumentpanelen borttagningsverktyg. Ta tag i kanten av panelen när den skjuts ut och dra bort panelen från instrumentbrädan. Notera placeringen av fabriken radio och dess skruvar.
3

Ta bort de fyra skruvarna från radio och klimatanläggning med en stjärnskruvmejsel. Dra radion mot dig för att dra ut det. Klimatanläggningen kommer med det.
4

Koppla antennen och audio kablage från baksidan av Galant radio. Ta bort de fyra skruvarna som fäster systemet klimatkontroll till radion.
5

Dra radion ifrån klimatanläggningen för att lossa den.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82660.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.