DIY 1996 Honda Accord Radio Replacement

Under 1996 kom Honda Accord med en standard single-disc CD-spelare AM /FM-stereo. Alternativ för 1996 avtalen ingår multi-skivors CD-växlare. Sedan mitten av 1990-talet, har bilstereon marknaden haft ett inflöde av duktiga och anpassningsbar eftermarknaden stereoanläggningar. Många av eftermarknaden stereo system tillgängliga passar i stereo montering dockan i en 1996 Honda Accord utan adapter. För andra stereoanläggningar, kan ett kabelnät adapter och fronten adaptern gör installationen en bris. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
kryssmejsel
Flat skruvmejsel eller trim panel borttagningsverktyg
Kabelstam adapter (om nödvändigt) katalog Faceplate adapter (om nödvändigt) katalog
Visa mer instruktioner
1

Lyft huven på din 1996 Honda Accord och koppla den negativa batterikabeln från den negativa posten, använda en 10mm nyckel för att lossa kabelklämma s bulten, därefter vrida klämma i stolpen.
2

Lyft locket av mittkonsolen facket. Bända upp den lilla panelen på botten av utrymmet med en platt skruvmejsel eller trim panel borttagningsverktyg.
3

Ta bort de två skruvarna nedanför den lilla panelen med en Phillips-skruvmejsel.

4

Avlägsna mugghållare bricka från mittkonsolen genom att dra locket på mugghållaren från mittkonsolen tills facket kommer ut ur instrumentbrädan.
5 < p> Ta bort de tre skruvarna under mugghållare bricka med en Phillips-skruvmejsel. Dra hela mittkonsolen från instrumentbrädan för att komma åt skruvarna instrumentpanelen nära växelspaken.
6

Ta bort de två skruvarna på framsidan av växelspaken montering med en Phillips-head skruvmejsel.
7

Dra askkoppen från instrumentbrädan.
8

Ta bort skruven på baksidan av askkoppen öppningen med en Phillips-skruvmejsel.

9

Lyft instrumentpanelen som omger stereon och växelspaken bort från instrumentbrädan. Ta tag i panelen nära mittkonsolen (den har flyttats bakåt) och dra den uppåt och bort från instrumentbrädan.
10

Ta bort de två skruvarna nedanför ficka under fabriken stereo med en Phillips-head skruvmejsel.
11

Dra fabriken stereo från stereo montering dockan. Koppla ledningarna till baksidan av fabriken stereo.
12

Skjut en frontplatta adapter i den lediga öppningen kvar av den borttagna fabriken stereo.
13

Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av eftermarknaden stereo du installerar.
14

Skjut den nya stereon i stereo montering dockan via fronten adaptern.
15

tillbaka de två skruvarna under fickan under den nya stereon med en Phillips-skruvmejsel.
16

Byt instrumentpanelen som omger stereon och växelspaken. Tryck ned på panelen, och runt omkretsen, för att knäppa den på plats.
17

tillbaka de två skruvarna mellan mittkonsolen och växelspaken montering med en Phillips-skruvmejsel.

18

tillbaka skruven på baksidan av askkoppen öppningen med en Phillips-skruvmejsel. Placera askkoppen tillbaka den i facket.
19

Tryck mittkonsolen fram emot att möta panelen som omger växelspaken.
20

tillbaka de tre skruvarna i mugghållare fack med en Phillips-skruvmejsel. Placera mugghållaren i facket och tryck ner för att knäppa den på plats.
21

tillbaka de två skruvarna i botten av mittkonsolen fack med en Phillips-skruvmejsel. Sätt tillbaka panelen som täcker skruvarna på botten av mittkonsolens fack.
22

Placera den negativa batterikabeln på minuskabeln inlägget av batteriet. Dra åt dragavlastningen s bulten för att fästa klämman till den ledande posten, använda en 10mm nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81086.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.