Hur man tar bort en Kenwood KRC-302

Kenwoods KRC-302 är en i bilen kassettupptagare. Kassetterna är redundant teknik nu och var aldrig särskilt väl lämpad för bil applikationer ändå, eftersom alla som har haft ett nysta på dem kan intyga. Kassetter försämrades i hetta, var benägna att avmagnetisering och bandet transportmekanismer i kassetten mottagaren kan fastna och misslyckas. Plus, de var svårt att rengöra, vilket de behövde regelbundet. Dagens halvledarmedia som MP3-spelare och minneskort är en bättre lösning. Saker du behöver Sida 2 radio borttagning verktyg
Visa fler instruktioner
1

bort gummiramen. Håll borttagning verktyg med hakarna pekar mot instrumentbrädan. Haka fast med borttagningsverktyg och koppla de två nedre låsen. Sänk ramen och dra den framåt. Lossa de två övre låsen.
2

in de två demonteringsverktygen i skårorna på vardera sidan av Kenwood KRC-302. Denna gång fångsterna ska vända dig. Tryck borttagning verktyg, spetsiga änden i, i skårorna så långt det går och tryck ner dem och sedan in mot varandra.
3

Dra borttagningsverktygen ut, hålla dem ner och pressas mot varandra. De bör fungera som en klämma på Kenwood KRC-302. Dra vägen mottagaren hälften ut med borttagning verktyg och sedan resten av vägen med händerna.
4

Ta bort eventuella kablar anslutna till baksidan av mottagaren och kassera enheten följer miljöregler för din område. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81036.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.