Lägga till en HD-radio till en Toyota

HD-radio erbjuder en tydligare och mer kraftfull over-the-air radiosignal än vanliga mottagare bilstereo. Toyota ägare som vill ha tydligare stereo i sitt fordon kan byta fabriken enhet för en HD-stereo däck utan föregående bil ljudupplevelse. Montera Camry, den bäst säljande Toyota i Amerika från 2011, med en ny HD-radiomottagare på under en timme. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
10mm uttag och kör
Kabelstam adapter
Insättningshylsan eller frontpanelen adapter
Flat skruvmejsel
Show Mer Instruktioner
1

Öppna Toyotas huven och ta bort den negativa klämman batterikabeln från batteriets minuspol inlägg med en 10mm nyckel. Vila kabeln bredvid batteriet och flytta till fordonets insida.
2

Bänd huset frontpanel klimatet styr bort från instrumentpanelen med en kåpa borttagningsverktyg. Låt panelen hänga under instrumentbrädan med bifogade ledningar.
3

Bänd kåpa kring Toyotas fabrik stereo från instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Ta bort de två skruvbultar på vardera sidan av fabriken enhet med en 10mm hylsa och kör. Skjut stereo från stereo montering dockan och koppla stereo kablage och antenn kabeln från uttagen på baksidan av huvudenheten.
4

Skjut fronten adapter i vakanta stereo docka. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan genom framsidan av kortet. Skjut in adaptern i dockan tills den snäpper på plats. För installation ärmar och adaptrar front inte konstruerade för Toyota stereo bryggor, fortsätt till steg 5. Annars fortsätter du till steg 6.
5

Skjut installationen hylsan i den tomma stereo docka. Mata stereo kablage och antenn kabeln genom baksidan av hylsan medan du styr den på plats inom Toyotas streck. Skjut hylsan i öppningen tills den främre kanten i höjd med den stereo-fästet. Bända metallflikarna inuti hylsan utåt med en skruvmejsel. Anslut stereo ledningar kontakterna i adaptern kablage leder
6

. Ledningsnätet ska ha märkning för vägledning, eller se den medföljande manualen kablaget är korrekt ansluten platser.
7

in adaptern kablage bly kontakterna i motsvarande uttag på baksidan av HD-radio mottagare. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av HD-radio.
8

Skjut HD radioenhet i fronten adaptern eller installation hylsan tills den låses på plats. Två hörbart "klick" kommer att innebära huvudenheten har varit fullt sittande, på båda sidor, i stereo docka.
9

Byt trim panel på instrumentbrädan och tryck ordentligt för att knäppa den på plats . Byt panelen nedanför stereo (klimatkontroll) och tryck fast över framsidan av panelen för att snäppa tillbaka den på Toyotas instrumentbräda. Återgå till motorrummet samt Toyotas batteri.
10

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka på Toyotas negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på klämman med nyckeln och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82694.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.