Hur man byter en Jeep Liberty Radio Antenn

Om du inte tror att bilens stock radioantenn är tillräckligt stark, kan du ersätta den med en mer kraftfull eftermarknad version. Byta en antenn i en Jeep Liberty är lite knepigt eftersom du måste delvis ta bort framskärmen för att koppla bort och installera det. Saker du behöver
Flare-skiftnyckel
flera meter snöre /tråd
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Koppla bort bilens negativa batterikabeln .
2

Skruva antennen masten från karossen, det är oftast monterad på höger framskärm. Ta bort locket för masten montering och skruva av muttern med en skiftnyckel och ta bort infattningen montering
3

Lossa höger kick panel inne i bilen -. Bända upp den främre änden av dörrens tröskel gjutning med en trim pinne och dra panelen bort.
4

Koppla skarven för antennkabeln som är bakom kick panel och sedan knyta en lång (flera meter) lång sträng eller kabeln till antennkabeln.
5

bort de bästa fender bultarna följt av bakskärmen bultarna placerade nära toppen gångjärn med en liten flare-skiftnyckel.
6

Dra ut frånkopplad hörnet av fender tills du når insidan av antennen. Dra ut antennen i hålet och ut ur fordonet och avbröt tråd /snöre du bunden till den.
Installation
7

Knyt tråden /strängen änden av antenn-kabeln.
8

Dra antennkabeln i insidan av fordonet med hjälp av snöret och anslut den till hålet i framskärmen och skarven innanför kick panel området, då avbröt strängen.
9

Anslut bezel passande till fender på utsidan med dess mutter, anslut sedan luckan.
10

Anslut bultarna för fender och kick panel inne i fordonet.
11

Skruva in antenn masten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81297.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.