Hur du köper en Hook Up att spela en iPhone på en Toyota Car Stereo

Framgången för bärbara MP3-spelare, i synnerhet Apples iPhone, har lett alternativ för dem som är intresserade att ansluta sin enhet till sin bilens stereo. Toyota erbjuder adaptrar för att ansluta nyare fordon med iPhones, många som finns tillgängliga på elektronik återförsäljare. Saker du behöver
Toyota artikelnummer PT545-00082
Bilstereo USB-portar
Bil ljusare /adapter port
Visa fler instruktioner
1

Besök en Toyota återförsäljare om du har en 2007 eller senare fordonet. Vissa Toyota fordon kan utrustas med en iPhone integration kit som visar spårinformation och kontrollerna på bilens ratt. För att undvika att förvirring, när du köper den delen, be om del PT545-00082. Om denna väg väljs, kan kitet installeras på Toyota återförsäljare.
2

Besök en elektronik återförsäljare såsom Best Buy eller RadioShack att köpa en universell MP3 till bilstereo adapter om Toyota är inte kompatibel med iPhone integration kit. Detta alternativ är billigare, men det saknar vissa funktioner i Toyota-specifika kit.
3

Handla online för adaptern. Många finns på Amazon.com eller användas på Half.com. De mest populära iPhone FM-sändare inkluderar iTrip, RoadTrip och iTube 201 Auto. FM-adaptrar fungerar genom att ansluta till din iPhone och sänder en svag radiosignal som kan plockas upp av bilens stereo.
4

Köp en 1/8 "ljudkabel om din bilstereo har en ljud- ut jack. Kabeln kommer att stå på båda ändar samma anslutande spetsen finns på konsument-grade hörlurar.
5

Anslut din iPhone till din bilstereo USB-port om det finns en, som nyare modeller brukar göra . Du kommer att kunna använda den som medföljde iPhone. Kontrollera att kroken upp du köper är kompatibel med ditt fordon. Många ansluter till bilens ljusare /tillbehör port. Om det inte är ett alternativ, adaptrar finns att Anslut till bilens kassettdäck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80603.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.