Hur man installerar en stereo i en Toyota Highlander

Installera en stereo i en Toyota Highlander kan förbättra ljudkvaliteten och ger dig funktioner tillgängliga från fabrik. Byta ut huvudenheten på en Toyota Highlander är ett lätt projekt som kräver grundläggande verktyg och rätt delar. Installera en ny stereo i Toyota Highlander tar mindre än en timme. Saker du behöver
10mm socket
Kabelstam adapter
Toyota Radiomonteringssats
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln och se till att den inte i kontakt några metalldelar. Placera sändningen i "Drive"-läge och dra åt parkeringsbromsen.
2

Ta bort klädseln från runt stereon genom att bända på en av de nedre hörnen med fingrarna. Applicera tryck tills clipsen lossnar och arbeta dig upp trim. När trim är fri från instrumentbrädan satt den säkert undan.
3

lokalisera och ta bort sex 10mm bultarna som håller stereon på plats. Dra huvudenheten ur Toyota Highlander streck och lossa kablarna från baksidan av radion.
4

Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga selen. Montera den nya stereon till Toyota Radiomonteringssats och fäst den genom att följa tillverkarens anvisningar. Anslut adaptern kabelnät och antennen på baksidan av den nya stereon.
5

Skjut hela stereo montering i instrumentpanelen och anslut batterikabeln. Slå på radion och kontrollera högtalarna och kontroller fungerar på den nya stereon. Säkra stereon i instrumentpanelen med sex 10mm bultarna och ersätta trimringen runt radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80482.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.