Hur man installerar en stereo i en Toyota Tundra

Toyota Tundra lastbil, som de flesta lastbilar, saknar punch från fabriken stereo. Byta enhet fabriken huvudet kan du lägga till en subwoofer, video eller iPod doc. Stereo, som är gjuten i instrumentpanelen modeller från 2005 och senare, kräver anpassade paneler ersättning streck. Byta stereo på en Toyota Tundra är en enkel projekt som tar några grundläggande verktyg och rätt delar. Saker du behöver
Skruvmejslar
ersätter instrumentpanelen
Kabelstam adapter
Toyota Radiomonteringssats
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln. Öppna delar lådor och kontrollera alla delar ingår.
2

Bänd modulen klimatkontroll bort från instrumentbrädan med fast tryck appliceras på botten av panelen. Koppla loss kablarna från klimatet kontroller och ställ den åt sidan.
3

Lokalisera och ta bort de fyra skruvar som håller stereon på plats. Dra ut radion försiktigt och koppla på strömställaren för varningslampan och kablarna bakom stereon.
4

Montera strömställaren för varningslampan i den nya kåpan på modeller med gjutna stereo ansikten. Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga selen och låt den hänga från instrumentbrädan.
5

Säkra radion i Toyota Radiomonteringssats och anslut kablaget och antennen på baksidan av den nya huvudenhet. Skjut stereo och monteringssats till Toyota Tundra instrumentbrädan och fäst den på plats med de fyra ursprungliga skruvarna.
6

Anslut den negativa batterikabeln och slå på radion. Verifiera högtalarna och reglage fungerar som de ska och ersätta klimat kontroller och ytterligare trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80483.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.