Hur du ansluter en förstärkare på en 2007 Tundra Med en Stock huvudenhet

En förstärkare kommer att lägga kraft och tydlighet till någon bil stereo. Ägare av 2007 Toyota Tundra kan lägga en eftermarknad stereo till aktiemarknaden AM /FM stereo däck i syfte att skapa ett kraftfullt, anpassat system stereoljud. Utrymme inuti Tundra är dock begränsad. Montera förstärkaren under ett säte för att undvika att inkräkta på passagerarutrymmet. Köpa kabelsats och nödvändiga verktyg för att installera förstärkaren själv och spara kostnaden för en professionell installation. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Förstärkare kabelsats
kryssmejsel
10 mm hylsa och kör
Kabelstam adapter
Patch kablar
Show Mer Instruktioner
1

Lyft Tundra huva och lossa bultarna som håller varje batterikablarna till batteriets terminal inlägg med skiftnyckel. Lyft kablarna från sina poster och ange den negativa batterikabeln åt sidan. Placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats till den positiva batteripolen. Byt den positiva klämman batterikabeln till den positiva terminalen och dra åt bulten.
2

Ta bort säkringen från ringen terminalens säkringshållare och hålla den redo för senare återinsättning. Anslut den blå förstärkarens strömkabel in i ringen terminalen. Trä kabeln genom brandväggen till Toyotas kabinen. Flytta till insidan av Tundra. Addera 3

Dra de tre vreden klimatkontroll från instrumentpanelen panelen. Ta bort skruvarna bakom varje vred med en Phillips-skruvmejsel. Tryck den övre änden av klimatet ventiler i instrumentbrädan för att exponera de två skruvarna på toppen av facken. Ta bort skruvarna med skruvmejseln. Ta trim panelen som omger stereon och dra bort det från instrumentbrädan. Ställ panelen åt sidan.
4

Ta bort de två skruvbultar på vardera sidan av stereon fästet med 10 mm hylsa och kör. Skjut fabriken stereo från instrumentpanelen stereo docka och dra de två kontakterna stereo ledningar från baksidan av fabriken stereo däck. Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder.
5

Sätt i adaptern kablage kontakterna i motsvarande uttag på baksidan av beståndet huvudenheten. Anslut kopplingskablarna in de tillgängliga adapter kablage leder. Mata patchkablar men baksidan av Tundra s stereo docka och ner till golvet på passagerarsidan av lastbilen.
6

Skjut stereo tillbaka in i stereon dockan. Ersätt de två skruvbultar på sidorna av enheten med uttaget och kör. Placera kåpa runt stereon och styr klimatet. Byt ut skruvarna på toppen av ventilationskanaler och på de platser där vreden klimatkontroll. Placera knopparna tillbaka på instrumentbrädan klimatpanelen
7

Förlägg patchkablar från passagerarsidan av bilen till den plats på förstärkaren. Vanliga alternativ för montering av förstärkaren finns under passagerarsätet eller upprätt bakom passagerarsätet. Placera plastdistanser under amp monterad under sätet för ordentlig ventilation. Anslut anslutningskabeln leder in signalen och sväng-om uttag på förstärkaren. Se förstärkarens bruksanvisning för utlopp platser för din specifika amp.
8

Dra elkabeln från förarsidan fotutrymmet, längs förarsidan av lastbilen till förstärkaren. Anslut strömkabeln till makten-in uttag på förstärkaren. Anslut en jordkabel (ingår i amp kabelsats) från förstärkaren till en skruv eller bult förbunden med ramen av trucken. Välj någon skruv eller bult mindre än 20 inches från förstärkaren för korrekt jordning. Återgå till Tundra batteri.
9

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen. Dra åt bulten i änden av kabeln med skiftnyckel. Byt ut säkringen i ringen terminalen säkringshållaren och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82107.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.